Kvalitetni kontrabasKontrabas lahko preizkusite in ga kupite v trgovini Melodija Mengeš

Kontrabas je največji godalni inštrument in je le eden od pisane množice glasbil, ki jih lahko dobite v naši trgovini Melodija v Mengešu. Poleg tega vam nudimo vsa glasbila iz skupin harmonik, kitar, godal, citer, klaviatur, Orfovega inštruntarija, bobnov, pihal in trobil. Na voljo pa so vam tudi glasbeni pripomočki, kot so stojalo za klaviature, mehanski in elektronski metronom, uglaševalci, ozvočenja ter knjige in učbeniki za glasbeno izobraževanje.

NUDIMO KONTRABAS IN DRUGA GLASBILA

Za kaj potrebujem metronom?

Ne glede na to ali igrate kontrabas, kitaro, katero iz vrste harmonik, ali kakšno drugo glasbilo, vam prav pride metronom. To je merilna naprava, s katero se natančno določi hitrost izvajanja glasbenega dela. Pomaga vam pri ohranjanju pravega takta in vam lahko preprosto določa tempo igranja, brez da bi izgubili takt. Metronom je lahko elektronski ali mehanski, ter je odlična naprava za tiste, ki šele začenjejo raziskovati glasbeni svet in še niso dobro razvili občutka za takt, ali pa za taktno podporo bolj izkušenim glasbenikom. V primeru, da igrate klaviature, bo poleg tega nujen pripomoček tudi stojalo za klaviature, brez katerega vaš sintisajzer ne bo imel kje stati. Vse glasbene inštrumente, tako kontrabas kot različne vrste harmonik, in vse glasbene pripomočke, ki se jih lahko domislite, najdete pri nas. Pri tem si inštrumente predhodno lahko ogledate in jih preizkusite.

Nudimo vam različne vrste harmonik

Če se ne odločate za kontrabas ali saksofon, katerega cena je ugodna, pa si zase lahko izberete tudi kvalitetno harmoniko. Nudimo vam različne vrste harmonik, med njimi so:

  • Diatonične harmonike,
  • Diatonične harmonike MP3,
  • Klavirske harmonike, in tudi
  • Male ustne harmonike.

Vse te vrste harmonik so izredno kvalitetne izdelave iz odličnih materialov. Da pa boste s harmoniko igrali taktno, si zraven privoščite še metronom po vaši izbiri. Za glasbenike z dušo, ki so jim blizu gromki zvoki kontrabasa, pa ponujamo zares odličen kontrabas in drugo bogato ponudbo glasbil, denimo saksonfon. Cena glasbil je konkurenčna in kolikor je lahko prijazna kupcem.

Melodija | Kontrabas je največji od godalnih inštrumentov - povezave do naše spletne strani:

Pregled veliko ponudbo harmonik.