Trobenta - srebrne, zlate, rdeče, zlate in črne trobente

Družino trobil sestavljajo pozavna, bariton, rog in najbolj poznana trobenta. To glasbilo je sestavljeno iz cilindrične cevi, ta pa vzporedno poteka v dveh zavojih in se zaključi z lijakastim odmevnikom. Na drugi strani je kotlasti ustnik, vmes pa tri cevi, ki jih prekrivamo s prsti desne roke. Če ste se odločili za nakup trobente, potem se vam ponuja kar nekaj priložnosti, kjer boste trobento lahko igrali. Najpogosteje se igra na trobento v različnih orkestrih ali glasbenih skupinah.
Če kupujete svojo prvo trobento, potem ste verjetno začetnik in na trobento še niste igrali oz. ste igrali le priložnostno. V tem primeru se lahko odločite za nakup trobente za začetnike, ki omogoča bolj enostavno igranje in lažje učenje. V ponudbi imamo tudi učbenik za učenje glasbe - Nauk o glasbi.

Ob trobenti boste pred igranjem potrebovali še ustnik, za varen transport trobente in primerno vzdrževanje pa je priporočljiv še nakup kovčka in čistilnega seta. Z rednim čiščenjem bo vaša trobenta dlje časa delovala in tudi servisi bodo bolj redko potrebni.

OGLEJTE SI TUDI OSTALO PONUDBO

V spletni trgovini Melodija na voljo tudi črne trobente

V spletni trgovini Melodija je na voljo pestra izbira trobent priznanih proizvajalcev, kot so Yamaha, King, Bach, C.G.Conn, Holton, Roy Benson in številni drugi. Če želite, da bi bila vaša trobenta nekaj posebnega, boste to lahko dosegli tudi z izbiro barve. Trobenta Roy Benson je namreč na voljo tudi v zlati, rdeči, zeleni in črni barvi. Z nakupom črne trobente Roy Benson boste dobili trobento, ki jo odlikujejo naslednje lastnosti:
- Bb trobenta,
- ustnična cev zlata medenina,
- menzura ML 460˝=11,68mm,
- obroček na tretjem ventilu,
- 2 vodna ventila,
- opora na prvem ventilu,
- nikelj srebrni zunanji potegi,
- odmevnik iz zlate medenine,
- ustnik,
- lahek kovček in
- teža približno 1,05 kg.

Trobenta Roy Benson

Ugodna cena črne trobente Roy Benson

Vas zanima, koliko stane trobenta? Nakup glasbila ni ravno mačji kašelj, saj boste za trobento lahko plačali kar precejšen znesek. Zato je pred nakupom dobro premisliti, kakšno trobento bi radi igrali. Predvsem pa ne dovolite, da bi vas cena trobente, npr. črne trobente Roy Benson, odvrnila od želje, da bi igrali na tako čudovito glasbilo.
Obiščite nas.

NE SPREGLEJTE TUDI PONUDBO SAKSOFONOV