Kvalitetna otroška harmonikaOtroška harmonika in rabljen pianino odlične kvalitete

Otroška harmonika je eden najbolj prodajanih glasbil v glasbeni trgovini Melodija iz Mengeša. Smo podjetje, ki izredno ceni kvaliteto svojih izdelkov, zato tej posveča največ pozornosti. Otroška harmonika in rabljen pianino denimo sta začela nastajati že v gozdu z izbiro pravilnega lesa. Tega pravilno razžagamo, sušimo, izberemo najboljšo obdelavo, lepimo les, urarsko natančno montiramo spoje in sklepe, pravilno izberemo glasilke in uglasimo inštrument z odličnim občutkom za zvok. Tako nastanejo vsi naši inštrumenti, tudi kljunasta flavta, katere cena je zelo ugodna.

Kljunasta flavta cena

Kljunasta flavta je za otroke, pa tudi za odrasle, zelo dostopen inštrument, saj je njegova cena nizka. Gre za pihalo, ki se je v Evropi pojavilo v 11. stoletju v Franciji. Najbolj preproste flavte iz umetnih mas v naši trgovini dobite že za 10 eurov, tiste bolj kompaktne iz lesa pa za pribljižno 30 eurov. Tako je cena kljunaste flavte dostopna prav vsem. Za otroke je poleg tega pihala zelo privlačen inštrument tudi otroška harmonika, rabljen pianino ali pa kitara, ki za uporabo zahteva tudi uglaševalec kitare. Kitara je bila pri mladih vedno priljubljen inštrument, saj je priročna, omogoča prijetna druženja ob petju in igranju, poleg tega pa so mladi, ki igrajo kitaro 'kul'. Za otroke je v splošnem zelo pomembno, da razvijajo svoje talente, saj se tako počutijo samozavestne, uspešne, ob tem pa razvijajo tudi svoje kognitivne sposobnosti. Ne glede na to ali je inštrument vašega otroka otroška harmonika, rabljen pianino ali kateri drugi, vam bo otrok za glasbene urice v prihodnosti hvaležen.

www.melodija.si/

Otroška harmonika in glasba za odprto srce

Poleg omenjenih inštrumentov, vam v trgovini Melodija nudimo še celo zakladnico drugih glasbil. Med njimi so glasbila iz skupin:

  • Godala,
  • Citre,
  • Ustne harmonike,
  • Orfov inštrumentarij,
  • Percussion,
  • Bobni,
  • Trobila.

Med godala spada denimo tudi violončelo, katerega cena je odlična. Violončelo je glasbilo, nekajkrat večje od violine, pri katerem glasbenik sedi in z nogami oklepa inštrument, ta pa stoji na tleh, naslonjen na kovinsko špico. Tako kot pri drugih godalih, glasbenik iz njega izvablja zvok s potegom loka čez strune. Če iščete odličen rabljen pianino, vam manjka otroška harmonika, kitara, uglaševalec kitare ali kljunasta flavta, ali pa si srčno želite igrati violončelo, katerega cena je ugodna, smo pravi za vas. Poiščite nas na spletu ali pa se oglasite pri nas v Mengešu. Vabljeni.

Melodija | Otroška harmonika bo za vašega otroka pravi zaklad - povezave do naše spletne strani: