Diatonična harmonika izdelana za najzahtevnejše glasbene duše

Diatonična harmonika, ki jo najbolje poznamo pod imenom frajtonerca, še zdaleč ni le del narodnozabavnih ansamblov in zasedb. Diatonična harmonika, je izredno vsestranski inštrument, prav takšna pa je tudi klavirska harmonika. Sicer poznamo tri glavne vrste harmonik, to so kromatična, diatonična, klavirska harmonika. Prav vse med njimi s prijetnim zvokom, bodisi v zasedbi ali kot solistično glasbilo, razveseljujejo starejše in mlajše generacije.

 

Diatonična ali klavirska harmonika slovenskega porekla

Diatonična harmonikaGlasbeno dušo svojim inštrumentom vdihne mengeška Melodija, ki z ljubeznijo do izdelovanja inštrumentov in kvalitetnimi storitvami uglasitve harmonik zadovolji vsak glasbeni okus. Ni važno, ali ji rečete, Frajtonerca, Štajerka, navadna harmonika ali meh, najpomembneje je, da je vaša harmonika izdelana po najvišjih standardih tako, da zadovolji tako zahtevne glasbenike, kakor tudi manj izkušene, ki se z inštrumentom srečajo prvič. Melodija Glasbila d.o.o. iz Mengša izdelujemo diatonične, klavirske, otroške harmonike, pa tudi druge akustične in aerofonske inštrumente. Bistveno pa je, da jih izdelamo slovenski strokovnjaki, ki z urarsko natančnostjo in posluhom poskrbimo tudi za popolno uglasitev harmonike. Začne se s pravo izbiro lesa in nadaljuje s primerno obdelavo, da lahko iz inštrumenta z lahkoto izvabite kvaliteten, čudovit zvok.

 

VSTOPITE V NAŠO E-TRGOVINO

 

Diatonična harmonika za najmlajše

Kot proizvajalec glasbil Melodija sodeluje tudi pripravi učnega načrta za diatonično harmoniko, tako da otroške harmonike, ki jih izdelamo za vaše najmlajše izpolnjujejo zahteve šolskega programa. Za učence glasbenih šol smo izdelali različne harmonike, ki so prilagojene predvsem po velikosti in teži, ter tako primerne za otroške roke. Za otroke je prav tako primerna tudi naša klavirska harmonika ergonomske oblike z zelo mehko tipkovnico in bas mehaniko.

 

Uglasitev harmonikeUglasitev harmonike za brezhiben zvok

Ker je dovolj dober le odličen zvok, ki ga izvabljamo iz inštrumenta med igranjem, vam nudimo popoln servis vaših inštrumentov. Ta zajema vse od popravila in menjave delov pa do uglasitve harmonike. Ne ponujamo pa le servisnih storitev za pri nas izdelane inštrumente, pač pa servisiramo tudi inštrumente mnogih drugih blagovnih znamk z enoletno garancijo na opravljeno storitev. Prav tako nudimo tudi storitev uglasitve harmonike katerekoli znamke. Če kupujete nov inštrument ali le potrebujete popravilo starega ne odlašajte z obiskom, saj vam strokovno in po ugodnih cenah vedno z veseljem pomagamo. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Melodija glasbila d.o.o.
Naslov
Trdinov trg 4
1234 Mengeš
Delovni čas
Pon-pet: 9-19, sob: 9-13
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
diatonična harmonika, uglasitev harmonike, klavirska harmonika
ZEMLJEVID