Nadometna stikala, v ponudbi tudi zatemnilno stikalo

zatemnilno stikalo
Nadometna stikala in vtičnice iz programa FORIX IP44 so skladni s standardi IEC, omogočajo stopnjo zaščite IP44, so vodoodporni, ergonomsko oblikovani in zagotavljajo enostavno namestitev. Vsi mehanizmi za stikala in vtičnice so lahko osvetljeni tudi z LED osvetlitvijo. V podjetju Legrand vam nudimo več vrst stikal in drugih proizvodov. Vsi so kvalitetno izdelani in nemoteno funkcionirajo, njihova cena pa je strankam dostopna. Svetujemo vam, da preverite našo ponudbo na spletni strani, nato pa nas v povezavi z vprašanji kontaktirate - na podlagi večletnih izkušenj vam bomo ustrezno svetovali. Ne spreglejte zatemnilnega stikala - že poznate njegovo funkcijo? V ponudbi je tudi stikalo za rolete. Vabljeni k ogledu.


Zatemnilno stikaloNadometna stikala


Zatemnilno stikalo je namenjeno natančnemu uravnavanju jakosti svetlobe, zato je praktično za uporabo. Odločite se lahko tudi za nadometna stikala in druge vrste stikal. Stikala danes niso več zgolj pripomoček za zagotavljanje upravljanja in dostopa do elektrike. V poplavi modernih oblik, barv in vzorcev z njimi lahko brez dvoma vplivamo tudi na lep videz bivalnih ali poslovnih prostorov, zato ne spreglejte naše ponudbe sodobno oblikovanih električnih stikal, med katerimi je seveda tudi nadometno stikalo. Potrebujete serijsko stikalo? Kontaktirajte nas!


Nadometna stikala in ostala ponudba


Nadometna stikala ne predstavljajo naše celotne ponudbe, ki je precej obširna in jo sestavljajo tudi drugi izdelki. Poleg zatemnilnih stikal v ponudbi najdete tudi vtičnice in podaljške. Potrebujete novo električno stikalo? Brez skrbi! Nahajate se na pravem mestu, kjer ga boste zagotovo našli!

USB VTIČNICA

PONUDBA VTIČNIC