Modularna stikala s čudovitim dizajnom - na voljo tudi dvopolno stikalo


Modularna stikala so odlična izbira za vse, ki od stikal pričakujemo nekoliko več kot le funkcijo prižiganja in ugašanja. S svojim čudovitim dizajnom v prostor vnesejo osebno noto in ga stilsko dovršijo. V podjetju Legrand vam nudimo različne vrste stikal, med drugimi tudi modularna stikala in dvopolno stikalo, zato vam predlagamo, da si ogledate našo ponudbo in izberete tisto, ki vam bo najbolj ustrezalo. Ne pozabite preveriti stikala z indikacijo, na voljo pa vam so vam tudi scenarijsko stikalo v kombinaciji s pametnimi sistemi My Home in stikala IP44. Pri izbiri bodite pozorni tudi na dejavnike, ki jih je potrebno upoštevati pri nakupu stikal. Tako bo vaša odločitev zagotovo pravilna, vi pa boste zadovoljni z izbranimi stikali.

Modularna stikala
Dvopolno stikalo drugi tipi stikal


Dvopolno stikalo je le eno izmed različnih tipov stikal. Poznamo navadna ali menjalna stikala, ki jih prepoznamo tudi pod imenom »klasična stikala«. Značilnost menjalnih stikal je, da jih uporabljamo v paru za vklop razsvetljave iz dveh lokacij, navadno stikalo pa upravlja razsvetljavo iz ene lokacije. Takšno stikalo lahko poimenujemo tudi »enopolno navadno stikalo«. Dvopolno stikalo upravlja porabnike, kjer je zahtevan tudi preklop ničelnega vodnikadve veji luči. V kolikor ste v dvomih glede razumevanja posameznih pojmov in potrebujete pomoč pri izbiri stikala vam sporočamo, da se lahko brezskrbno obrnete na naše podjetje, saj vam bomo z veseljem svetovali in skupaj z vami poiskali ustrezno stikalo. Preverite naša modularna stikala.

dvopolno stikalo
Modularno stikalo in ostala ponudba


Modularno stikalo predstavlja le del naše ponudbe, ki je precej pestra. Nudimo vam namreč več vrst stikal, vtikače, vtičnice in podaljške, zasilno razsvetljavo, avdio/video domofonske sisteme in še mnogo več. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali tudi o izbiri modularnega stikala, zato so vaše skrbi popolnoma odveč.

VTIČNICE LEGRAND

USB POLNILNIKI