Križno stikalo - kdaj ga uporabiti? Kaj so modularna stikala?Dvopolna stikala


Križno stikalo je le eno izmed več tipov stikal, ki jih poznamo. Njegova značilnost je, da se uporablja za vklapljanje ali izklapljanje enega ali več porabnikov iz več mest, kar pomeni, da ga je najpametneje uporabiti v večjih prostorih, v katerih imamo več stikal. Uporabimo lahko poljubno število križnih stikal v kombinaciji z dvema menjalnima stikaloma. Ali kljub razlagi niste prepričani o tem, ali je križno stikalo zares tisto, ki ga potrebujete? Naj vas ne skrbi! V podjetju Legrand vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati pravo rešitev. Nudimo vam tudi modularna stikala, ki prostoru zares dodajo piko na i. Pohitite in preverite našo bogato ponudbo saj boste zagotovo našli stikalo, ki ste ga iskali!


Modularna stikala


Modularna stikala so odlična izbira, saj jih je mogoče prilagoditi dizajnu prostora in jih z njim uskladiti. So prava izbira za vse, ki si želimo, da so naši prostori stilsko povezani tudi z najmanjšimi detajli, zato smo prepričani, da boste z njimi zelo zadovoljni! Ne pozabite preveriti ponudbe podjetja Legrand, ki vključuje tudi stikala za zvonec in stikalo ip44.

modularna stikala
Križno stikalo in preostala ponudba


Križno stikalo
je le eno izmed stikal, ki jih nudimo v podjetju Legrand. Nudimo vam celotno paleto električnih naprav, vse od električnih vtičnic in stikal do kompleksnih sistemov. Pri poslovanju vedno prisluhnemo željam naših strank in jim ponudimo kakovostno rešitev, ki ustreza njihovim zahtevam. V kolikor iščete kvalitetno križno stikalo ali dvopolna stikala vam svetujemo, da preverite našo ponudbo, nato pa se v primeru dodatnih vprašanj obrnete na nas. Prepričani smo, da bomo z našimi izkušnjami in upoštevajoč vaše želje našli prav takšno križno stikalo ali modularno stikalo, kot ste si ga zaželeli.

MENJALNO STIKALO LEGRAND

USB POLNILNIK