Menjalno stikalo ali dvojno menjalno stikalo - kako izbrati pravega?


Navadno stikalo, menjalno stikalo, dvojno menjalno stikalo, križno stikalo,... izbira je ogromna, vendar kako vedeti, katero stikalo potrebujemo? Kako izbrati stikalo, najprimernejšo za določen prostor? Kaj vse je potrebno upoštevati pri sami izbiri, da pozneje odločitve ne obžalujemo? Če nismo ravno mojster, ki se spozna na vse, je pametno poiskali nekoga, ki nam bo znal pri izbiri priskočiti na pomoč. V podjetju Legrand postavljamo zadovoljstvo strank na prvo mesto, zato vam bomo z veseljem priskočili na pomoč pri iskanju pravega stikala za katerega koli izmed vaših prostorov, pa naj bo to navadno stikalo, menjalno stikalo oz. izmenično stikalo , dvojno menjalno stikalo ali križno stikalo.

Menjalno stikalo
Dvojno menjalno stikalo


Dvojno menjalno stikalo lahko uporabimo tudi na hodnikih. Menjalno stikalo uporabimo takrat, kadar želimo upravljati eno vejo luči iz dveh ali v kombinaciji s križnim stikalom z več različnih mest. Svetujemo vam, da sprva premislite o postavitvi svojih prostorov in o tem koliko stikal bi želeli imeti, pri čimer poskušajte upoštevati, da je v večjih prostorih pametno uporabiti večje število stikal, da nam ni potrebno luči prižigati in ugašati z enega samega mesta. V podjetju Legrand so vam na voljo tudi izmenična stikala in križna stikala.

dvojno menjalno stikalo
Menjalno stikalo podjetja Legrand


Menjalno stikalo kvalitetne izdelave in po ugodni ceni si lahko zagotovite izberete tudi pri podjetju Legrand. Prav tako vam nudimo menjalno tipkalo. Za več informacij preverite našo ponudbo ali pa se obrnite na nas. Svetovali vam bomo o izbiri menjalnega stikala in drugih stikal in vam poskušali olajšati izbiro. Z našo pomočjo boste zagotovo našli stikalo, s katerim boste po nakupu neverjetno zadovoljni. Kontaktirate nas lahko s pomočjo kontaktnega obrazca na spletni strani, prek telefonske številke ali e-pošte. Za stranke si vedno vzamemo čas.

Preberite še nekaj o modularnih stikalih: www.vsi.si/legrand/modularna-stikala

VEČ O STIKALIH IN VTIČNICAH

VTIČNICE IN USB VTIČNICE