Električna stikala in poceni električna vtičnica


Električna stikala
so na voljo tudi v podjetju Legrand. Za vas imamo pestro ponudbo stikal, saj naš stikalni program vsebuje več vrst in oblik stikal, vsem pa je skupna točka sodobni dizajn in ugodne cene. Naša ponudba vključuje tudi električne vtičnice - Različni stikalni programi podjetja Legrand ponujajo stikala in vtičnice, s katerimi je mogoča rešitev za vsak okus. Program »My Home« omogoča pametno inštalacijo z naprednim mehanizmom. Vse vtičnice in stikala so posebej prilagojeni za upravljanje svetil, senčil, termoregulacije, ozvočenja in alarmov tudi s tehnologijo Android in iOS. Nikakor ne spreglejte stikala za rolete! Pred nakupom se lahko z nami posvetujete, saj smo prepričani, da vam bomo znali svetovati. Vabljeni k ogledu ponudbe! Ne spreglejte električnih stikal sodobnih oblik!

Električna stikala

Električna vtičnica

Električna vtičnica je zagotovo nekaj, brez česar danes preprosto ne gre. Seveda poznamo več vrst vtičnic - Vtičnice, ki niso namenjene vklopu klasičnih električnih naprav so: posebna vtičnica za zvočnike, ki prenaša avdio signale. Lahko je enojna ali dvojna. Vtičnica za priklop televizijskega antenskega kabla ali televizijska vtičnica omogoča sprejem tv frekvence. Posebna vtičnica za optični kabel ali optična vtičnica je namenjena priklopu PC-ja. Za vsa dodatna vprašanja o električnih stikalih in električnih vtičnicah smo vam vedno na voljo, zato nas kontaktirajte! Zagotovo boste v naši ponudbi našli pravo električno vtičnico zase.


Električna stikala in ostala ponudbaElektrična vtičnica


Električna stikala danes preprosto niso več stikala, temveč so del prostora - z njim se lahko ujemajo ali pa se ne. Sodobne oblike električnih stikal nam omogočajo njihovo uskladitev s prostorom. Elektronska stikala in številne druge izdelke lahko kupite tudi v podjetju Legrand - vljudno vabljeni!

Več o modularnih stikalih:www.vsi.si/legrand/modularna-stikala

DVOPOLNO STIKALO

STIKALA NA DOTIK