Stikala - iščete dvojno menjalno stikalo?


Stikala moramo izbrati premišljeno. Pri sami izbiri moramo upoštevati velikost prostora in njegov namen. V večjih prostorih je pametna izbira dvojno menjalno stikalo, ki omogoča, da dve veji razsvetljave prižigamo na dveh različnih mestih. V podjetju Legrand smo za vas pripravili pester izbor stikalnih programov, zato smo prepričani, da boste našli pravega zase. Pri izbiri vam bomo z veseljem pomagali in svetovali.

stikala in tipkala
Dvojno menjalno stikalo in stikalni programi


Kot smo omenili, so dvojna menjalna stikala namenjena večjim prostorom. V podjetju Legrand vam nudimo več stikalnih programov, med katere sodi tudi Valena Life. Gre za stikala, ki so na voljo v široki paleti barv in potiskov okvirjev, zaradi česar se v prostoru spremenijo v čudovito dekoracijo. Program ponuja tudi inovativne rešitve za pametno inštalacijo, s katero lahko upravljamo svetila, senčila, termoregulacijo, kontrolo pristopa, tehnične alarme in upravljanje scenarijev. Morda se boste prav vi navdušili nad stikali Celiane, pri katerih se kvadratna in okrogla oblika povežeta v prefinjeno celoto, ki bo prostoru dodala piko na i.

dvojno menjalno stikalo
Stikala, ki bodo dopolnila prostor


Dvojno menjalno stikalo je le eno izmed stikal v naši ponudbi. Nudimo tudi senzorsko stikalo in dvopolno stikalo. V naši ponudbi boste zagotovo našli stikalo, ki vam bo ustrezalo. Na voljo so vam stikala z dekorativnimi okvirji, ki dopolnijo vsak prostor, sodobne oblike, združitev izjemne tehnologije in dizajna, elegantne oblike, preprostost in funkcionalnost, nove rešitve ter enostavna in učinkovita vgradnja. Preverite našo ponudbo stikal in tipkal. V kolikor se ne znate odločiti za pravega se obrnite na nas, saj vam bomo z veseljem svetovali in tako bomo skupaj poiskali najboljšo možno rešitev, s katero boste zadovoljni še vrsto let. Vabljeni k ogledu naše široke ponudbe na spletni strani.

Več o modularnih stilalih:www.vsi.si/legrand/modularna-stikala

VTIKAČI, VTIČNICE IN PODALJŠKI