Inženiring po meri - svetovalni in gradbeni inženiring


Inženiring je ena izmed dejavnosti, za katero se lahko odločite pri Krasinvest d.o.o. Sežana. Vključuje svetovalni in gradbeni inženiring ter je v pomoč investitorjem pri realizaciji začrtanih projektov. V našem podjetju vam nudimo še projektiranje, gradbeni inženiring, gradbeno dovoljenje itd.

Inženiring je izredno široko področje, ki vključuje izkoriščanje matematičnih in znanstvenih pojmov kot tudi različnih praktičnih in uporabnih stvari. Naš inženiring zajema ogromno področje različnih gospodarskih panog. Nekateri ljudje imenujejo inženiring za nevidno znanost, saj so inženirji pogosto neopaženi kljub dejstvu, da je delo, ki ga upravljajo zelo pomembno.
Inženiring je zelo staro področje človekovih prizadevanj. Skozi čas so se ljudje naučili več o znanstvenih in matematičnih vedah. Inženiring je dandanes postal vse bolj zapleten, in na tem področju je utrjena pot za sodobno družbo, v kateri živimo danes.

Obstaja več področij, ki jih opredeljuje inženiring. Mednje spada mehansko, računalniško, električno, vojaško kot tudi civilno okolje, letalska industrija in kemijski inženiring. Vsa ta področja zahtevajo različne oblike izobraževanja. Tako se na primer projekt, ki ga obravnava okoljski inženiring ukvarja s vprašanji nadzora onesnaževanja in človekovega vpliva na okolje.
Inženiring, pravzaprav njegovo področje dela vključuje analizo problema, ki jo potrebujete za varno in stabilno mestno oskrbo z vodo in ustvarjanje rešitev, kot je vodovod. V okviru svojega dela, naš inženiring oziroma zaposleni inženirji pogosto komunicirajo s strankami na številnih področjih, ki dajejo veliko dodatno vrednost za učinkovito sodelovanje, preverjanje in hitro mišljenje.

Gradbeni inženiring kot področje inženiringa

Na voljo vam je tudi gradbeni inženiring, ki je najširši od inženirskih področjih. Gradbeni inženiring se osredotoča na infrastrukturo in svet, ki zajema delovanje voda, kanalizacije, jezove in elektrarne. Gradbeni inženiring je nedvomno tisti, ki je spremljal zgodovino narodov do danes. Večina ljudi si ne more predstavljati življenja brez dela, ki ga upravlja gradbeni inženiring in njegove skrbi za varnost, zdravje in življenjski standard. Odločite se za projekt bodočnosti ter izberite v našem podjetju svetovalni in gradbeni inženiring, kajti naši inženirji so tisti, ki so strokovno usposobljeni za uporabno znanost.

Odlični svetovalni inženiring

Če se odločite za svetovalni inženiring pri nas, vam zagotovimo odlično svetovanje. Svet je nasvet, ki izhaja iz skupnih izkušenj uglednih predstavnikov stroke inženiring, katere namen je pomagati z odzivnostjo na kulturnih, gospodarskih in tehnoloških spremembah, ki potekajo v družbi. Svetovalni inženiring naj vam bo tako kot gradbeni inženiring v pomoč pri doseganju ciljev. Svetovalni inženiring vam s svojimi člani pomaga pri zbiranju sredstev in zagotavljanju smernic pri poučevanju in raziskavah. Ker je svetovalni inženiring bolje obveščen o inženirskem izobraževanju se tudi učinkovitejše zavzema za projekt tehničnega izobraževanja kot tudi sam inženiring. Odločite se torej za naš svetovalni inženiring in si oblikujte prihodnost.

Projekt in inženiring

Projekt, ki ga vključuje inženiring zajema vodenje projektov tehničnih delavcev, ki prispevajo k gradnji objektov ali proizvodov. Projekt, ki ga vodi inženiring ima tudi vodjo projekta, ki je glavna tehnična kontaktna točka za odjemalca. Projekt, s katerim upravlja inženiring tako omogoča projektni skupini upravljanje z viri, usposabljanje in razvijanje bogatih izkušenj pri samem projektnem vodenju kot tudi strokovnem znanju.
Projekt, v katerega je vključen naš inženiring (svetovalni in gradbeni inženiring) poteka na vsaki stopnji razvoja, od zamisli do proizvodnje ter vse vmes. To pogosto zahteva, da je za določen projekt, ki ga vključuje inženiring potrebno vedeti različna znanja o ekonomiji ter različnih materialih.

Krasinvest d.o.o. Projektiranje, povezava do naše spletne strani:
  • projektiranje
  • gradbeni inženiring
  • gradbeno dovoljenje
  • gradbeni nadzor
  • ocenjevanje nepremičnin
  • geodetske storitve
  • arhitekture
  • svetovalni inženiring