Za kvalitetno tiskanje poskrbi velikoformatni tisk

Velikoformatni tisk je v koraku z razvojem sodobne tehnologije postal del našega vsakdana tako na poslovni kot tudi osebni ravni. Povpraševanje po tiskanju večjih formatih, ki ga omogoča velikoformatni tisk, je iz dneva v dan večje, zato se je temu primerno povečala tudi ponudba tiskalnikov, ki ponujajo ustrezen tisk na blago.

Velikoformatni tisk

Kaj vse omogoča velikoformatni tisk?

Velikoformatni tisk ponuja visoko kakovostne tiskovine velikega formata. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo. Dostopna je pestra izbira materialov, ki se določi glede na namen uporabe.

Velikoformatni tisk omogoča tisk na blago kot je na primer digitalni tisk na majice ter tisk na cerade, tiskanje promocijskih stojal, reklamnih in svetlobnih tabel, dekoracijo prostorov, plakatov, posterjev, transparentov, nalepk, fotografij, avtografike ipd.

Tisk na blago

Potisk na majiceTisk na blago nedvomno sodi v eno največjih skupin tiska reklamnih izdelkov. Tisk na blago kot je digitalni tisk na majice, kape in brisače ter tisk na cerade ipd. brez dvoma pritegne veliko pozornosti, zato ni niti kančka dvoma o tem, da bi potiskani promocijski materiali ostali neopaženi, kar je za dobro reklamo, ki jo ponuja velikoformatni tisk seveda poglavitnega pomena.Tisk na blago nikakor ne sme zanemariti vloge, ki pripada barvi tiska. Barva pomembno sporoča o podjetju in njegovi dejavnosti. Da bo potisk na majice uspešen, morajo biti majice brez dvoma opazne vsem, ki se bodo nahajali v bližini promocijskega materiala, je izredno pomembno, da je tisk dovolj velik. Če pa so majice namenjene zaposlenim delavcem, je bolj ustrezen manjši tisk. Potrebno je izbrati tudi ustrezno grafiko tiska, ki bo prav tako pomembno prispevala k uspešni promociji natiskanih majic in preostalega reklamnega tekstila.

Ljudje smo vizualna bitja in dober izgled zagotovo v veliki meri vpliva na mnenje, ki si ga ustvarimo o izdelkih. Seznanjeni z vsemi ustreznimi napotki, moramo zato nujno izbrati privlačen potisk na majice in drugo blago ter natiskati vrhunski promocijski material, ki bo očaral stranke in prinesel dobre poslovne uspehe.

VEČ O TISKU NA TEKSTIL