Velikoformatni tisk za vse vaše potrebe


Velikoformatni tisk je posebno področje, za katerega je specializiranih le malo podjetij. V Koloradu se s tem ukvarjamo že vrsto let. Tiskamo na panoje, zastave, transparente, pa tudi vozila in različne originalne izdelke. Obvladamo velikoformatni UV tisk. Še posebej popularen pa je danes je manjši tisk, na primer tisk na tekstil. Cenik je tu še posebej ugoden, saj gre za digitalni tisk, ki je poceni in primeren za manjše količine kosov.

NUDIMO TUDI DROGOVE ZA ZASTAVE!


Velikoformatni tisk za zastave


Veliko področje tiska je tisk na zastave, ki ga pri nas že vrsto let opravljamo. Pri nas lahko naročite tudi drog za zastavo. Delujemo po načelu prilagodljivosti, tako da zares lahko dobite zastavo povsem po vaših dimenzijah. Pomagamo vam tudi pri oblikovanju. Velikoformatni tisk, kakršen je tisk na zastave, zahteva natančnost, visoko kvaliteto in izkušnje, zato smo zanesljivi partner.

velikoformatni tisk


Digitalni tisk za tekstil


Čedalje bolj priljubljeno je tiskanje na tekstil, na primer digitalni tisk na majice. Ne gre več za veliko investicijo, saj je ugodna prav za tisk na tekstil cena. Digitalno tiskanje je hitro in zato odlično, ko se nam mudi. Prav tako ugodno dobimo manjše količine. Za podrobnosti glede tiska na tekstil in cenika ter izdelave, nas pokličite. Tiskamo tudi na športne drese in športno opremo.


Oblikovanje reklamnega materiala

Velikoformatni tisk je primeren predvsem za oglasna sporočila. Tu govorimo o mega panojih, reklamnih tablah, jumbo plakatih in celo avio transparentih. Naša dejavnost pa zajema tudi oblikovanje in tisk vizitk ter drugih manjših izdelkov v promocijske namene. Na nas se lahko obrnete za UV tisk. Cena bo vedno ugodna.

velikoformatni uv tisk


Za velikoformatni UV tisk in ceno, ki prepriča in kvaliteto, ki ji ni moč oporekati, se obrnite na nas. Delujemo na dveh lokacijah: v Ljubljani (Teharje 20 A) in v Šentjurju (Cesta Leona Dobrotinška 23).