Digitalni tisk na majice in drug tekstil


Digitalni tisk na majice se danes čedalje bolj uporablja, ker si ga lahko lažje privoščimo. Offset tisk je bolj primeren za velike serije, medtem ko si digitalni potisk na majice lahko privošči vsak, saj je idealen za manjše količine naročil. Tehnologija digitalnega tiska na majice je odlična, ko se vam mudi, saj je tak tisk izredno hiter. Sicer pa smo v podjetju Kolorado posebej specializirani tudi za digitalni tisk velikega formata oz. velikoformatni tisk.

digitalni tisk na majice


Vi izberete majice, tisk priskrbimo mi


Majica s potiskom je čudovito in izvirno darilo ali pa spomin na pomemben dogodek, obletnico ali srečanje. Potisk na majice pa je tudi odličen oglaševalski trik, zato vam radi pomagamo do odlično oblikovanega tekstila, ki ga bodo z veseljem nosili in razkazovali. Digitalni tisk na majice je visoko kvaliteten in omogoča vrsto različnih zanimivih tiskovin. Ko se odločate za obdelavo tekstila, ki bo pogosto nošen in pran, npr. za majice, tisk nujno mora biti izveden kvalitetno, da se bo dolgo obdržal. Obljubljamo odlično kakovost, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke.


Digitalni tisk na majice je ugoden in hiter


Včasih je bila investicija v tisk velik strošek, danes pa je to veliko bolj dostopno. Digitalni tisk na majice je veliko ugodnejši in odličen, ko potrebujete manjšo količino izdelkov. Če se odločate za tisk na majice, cenik pri nas nikakor ne bo ovira. Prav tako pa bomo storitev izvedli zelo hitro, zato smo odlični partner, ko nekaj potrebujete “zadnjo minuto”. Ker imamo veliko izkušenj, vam bomo vedno znali pomagati in svetovati pri oblikovanju.

potisk na majice


Ne le majice, tisk odličen tudi za druge izdelke


Pri nas lahko naročite tudi tisk za športno opremo, reklamne panoje, zastave (ponujamo tudi drogove za zastave), vozila in kakšne druge unikatne izdelke. Z veseljem se lotimo vsakršnega izziva. Najsi gre za mega pano ali majhno majico, tisk bo izveden izredno kvalitetno.

Če torej potrebujete dober digitalni tisk na majice, cenik, ki prepriča, ter ustrežljivost in zanesljivost, smo prava izbira. Majice s potiskom so lahko pri vas še ta teden!