Tisk na tekstilKakovosten tisk na tekstil


Potrebujete pomoč pri tisku na tekstil, pa ne veste, na koga bi se obrnili? Brez skrbi, mi smo pravi naslov za vas! V podjetju Kolorado vam ponujamo ugodne storitve tiska na tekstil, tiska na cerade, potiska na majice, velikoformatnega tiska in mnoge druge storitve.


Tisk za tekstil za vse priložnosti


Si želite natisniti logotip svojega podjetja na majice in tako postati bolj vidno in prepoznavno podjetje? Ali pa želite samo polepšati rojstnodnevno zabavo ali kakšen drug dogodek z izvirno majico? To lahko sedaj storite tudi pri nas. Ugodne cene potiska na majice vas čakajo. Vse kar morate storiti je, da v podjetje Kolorado sporočite motiv potiska majice in barvo majice, s katero bi želeli pritegniti kar se da več pogledov. Tudi če sami ne veste še, kakšen naj bo tisk na tekstil, vam bomo z veseljem pomagali in svetovali pri oblikovanju.


V podjetju Kolorado lahko dobite kakovosten in ugoden digitalni tisk majice, ki bo izviren in privlačen na pogled. Ponujamo pestro izbiro motivov in oblik, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani: http://www.kolorado.si/digitalna-oprema-2/. Prav tako lahko tam preverite tudi ceno tiska na tekstil, saj je objavljen tudi cenik. Naš tisk na tekstil je visoko kakovosten, kar je še dodatna prednost izdelave majic pri nas.

Velikoformatni tisk


Velika možnost izbire velikoformatnega tiska


Če si želite oglaševati na lastnih oglaševalskih površinah vam ponujamo tudi možnost velikoformatnega tiska. Poleg velikoformatnega tiska za jumbo plakate in panoje, nudimo tudi tisk na tekstil, cerade in zastave.

PREBERITE VEČ O VELIKOFORMATNEM TISKU


Obiščite našo spletno stran in si oglejte pestro ponudbo storitev, ki obsegajo področja od potiska majic pa do velikoformatnega tiska. Cenik lahko tudi najdete na naši spletni strani. Za dodatne informacije smo vam na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!