Drogovi za zastave in digitalni tisk velikega formata


Drogovi za zastave lahko nosijo protokularne zastave ali pa reklamne vsebine. V podjetju Kolorado smo specializirani za izdelavo drogov za zastave, pa tudi za velikoformatni tisk, kar pomeni, da vam pomagamo oblikovati in izdelati zastavo. Imamo dolgo tradicijo na področju tiska, zato nas poznajo širom Slovenije. Pri nas drog za zastave dobite hitro in po konkurenčni ceni.


Drogovi za zastave po naročilu


drogovi za zastavePri izdelavi drogov za zastave delujemo predvsem po načelu prilagodljivosti. Izdelali vam bomo drog za zastave po vaših željah in za vaše potrebe, prav tako to velja za zastave, ki so narejene iz kvalitetnih materialov in so lahko različnih velikosti. Smo zanesljivi partner in profesionalci na svojem področju, kar lahko potrdijo naše številne stranke. Postavitev droga za zastave ni mačji kašelj, ponudba na tem področju pa bolj redka. Če potrebujete kvalitetno storitev, nas le kontaktirajte, da se dogovorimo o podrobnostih za vaš drog za zastavo.

NUDIMO TUDI DIGITALNI TISK NA MAJICE!


Enostavna uporaba in menjava zastav


Drogovi za zastave omogočajo različne možnosti za spust, menjava zastav pa je enostavna in hitra. Možni so tudi različni okrasni zaključki. Horizontalna prečka na vrhu droga za zastave je vrtljiva in jo lahko obračamo po željah.


Drog za zastavo nima vrednosti brez lepe zastave


drog za zastavoSmo specializirani za velikoformatni tisk za različne površine. Drogi za zastave naj držijo lepo, odlično oblikovano zastavo, ki vam jo izdelamo mi. Zastave so povsod dobrodošle, pa naj gre državne ustanove, privatna podjetja ali posebne dogodke. Skrbijo za simbolnost in prepoznavnost, pa tudi za ambient. Zastavo vam pomagamo oblikovati in vam svetujemo, kako do najboljših izdelkov. Delujemo na dveh lokacijah: v Ljubljani (Teharje 20 A) in v Šentjurju (Cesta Leona Dobrotinška 23). Naša dejavnost zajema tudi druge vrste tiska, na primer digitalni tisk na majice, pa tisk za športno opremo, vozila, jumbo plakate, panoje in oblikovanje vizitk, reklamnih tabel in podobno. Drogove za zastave, tisk in reklamni material dobite po ugodnih cenah v naših poslovalnicah. Obiščite nas.