Reconnective Healing™ – The Reconnection™ – zdravljenje s Ponovno povezavo

Zdravljenje s Ponovno povezavo – Reconnection Healing ™ – je znano po vsem svetu, saj gre za neverjetno odkritje dr. Erica Pearla, nekdanjega kiropraktika iz ZDA. The Reconnection ™ predstavlja povezavo z Univerzumom, z jedrom in bistvom vesolja ter nas samih. Reconnective Healing ™ metoda je izboljšala življenje številnih posameznikov, ki so bili nad rezultati več kot navdušeni.


Zdravljenje s Ponovno povezavo vas poveže v celoto

Reconnective Healing ™ deluje na človeka celostno, v celoto torej povezuje mentalno, čustveno, telesno in duhovno sfero. Nemogoče je napovedati, kako bo Reconnection ™ metoda vplivala na posameznika ter kako bo potekalo zdravljenje. Ponovna povezava nas poveže z energijo vesolja, ki na posameznega klienta deluje tako, kot je zanj v danem trenutku najbolje. Terapevt je v procesu Reconnective Healinga ™ le katalizator, ki posameznika poveže v proces zdravljenja, kako bo zdravljenje potekalo, pa skupaj sprejmeta klient in Univerzum.


Reconnective Healing™ ne zahteva posebnih priprav

Zdravljenje z bioenergijo po metodi Ponovne povezave, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, je primerno za vsakogar – ne glede na spol, starost ter psihično in fizično stanje. Čeprav včasih zadošča za vzpostavitev zdravljenja s Ponovno povezavo že ena sama seansa, pa je praksa pokazala, da so za kakovosten rezultat najpogosteje primerne tri seanse. Posebne priprave na terapijo niso potrebne, potrebujete le udobna oblačila. V Reconnective Healing ™ proces vstopite brez pričakovanj, saj to, kar vi mislite, da potrebujete, morda v danem trenutku za vas ni najpomembnejše. Stvari se lahko začnejo obračati drugače, kot ste si zamislili, vsekakor pa Univerzum poskrbi za razplet, ki je za vas trenutno najboljši. Med samo terapijo se popolnoma sprostite in dovolite, da sveža energija vstopi v vaše telo. Zdravljenje s Ponovno povezavo poteka brez dotika, spremembe pa so vidne postopoma. Veliko ljudi, ki so se odločili za Reconnective Healing ™, je poročalo izboljšanju in popolni spremembi življenja v roku šestih mesecev po terapiji.


Za vse dodatne podrobnosti o zdravljenju s Ponovno povezavo si lahko ogledate našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
The Reconnect
Naslov
Blanca 36
8283 Sevnica
Spletna stran
E-pošta
041 795 826
Seznam fraz
Reconnective Healing, Reconnection healing, Reconnection, zdravljenje s Ponovno povezavo
ZEMLJEVID