Dr. Eric Pearl – »Ponovno povezani« navdušuje po svetu

Dr. Eric Pearl je v Los Angelesu obiskoval Cleveland Chiropractic College. Ko je študij uspešno zaključil, si je pridobil naziv zdravnik kiropraktik ter kmalu zatem 12 let vodil enega izmed največjih kiropraktičnih centrov v Los Angelesu. Dr. Eric Pearl je veljal za izjemno nadarjenega, uspešnega in prijaznega kiropraktika. Po omenjeni dobi opravljanja poklica kiropraktika so se mu začele dogajati neverjetne stvari. Njegovi pacienti so začeli pripovedovati, da čutijo njegove dlani tudi takrat, ko se jih ni dotikal. Kmalu zatem je bil priča ozdravitvi številnih hudih bolezni njegovih pacientov, npr. ozdravitvi raka, multiple skleroze, epilepsije, revmatoidnega artritisa, osteoartritisa, deformacij ob rojstvu itd.


Eric Pearl in knjiga Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe

Do danes je Dr. Eric Pearl napisal že 6 knjig, v katerih so zabeležena neverjetna ozdravljenja številnih bolnikov širom celega sveta. Njegova največja mednarodna uspešnica je knjiga Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe. Dr. Eric Pearl v njej govori o »novi« zdravilni frekvenci, ki nadgrajuje obstoječe tehnike in metode zdravljenja ter nas pripelje do visokega nivoja zavedanja. Zdravljenje s Ponovno povezavo oziroma Reconnective Healing je na voljo vsakomur in kjerkoli, le povezati se mora z Univerzumom in njegovo čisto energijo. Knjiga avtorja Erica PearlaPonovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe – je prevedena že v 36 svetovnih jezikov.


Dr. Eric Pearl – seminar v oktobru v Ljubljani

Od 12.10. do 16.10. 2012 bo dr. Eric Pearl vodil seminar o Ponovni povezavi v Ljubljani. Seminar bo potekal v Cankarjevem domu, poskrbljeno pa bo tudi za simultani prevod iz angleškega v slovenski jezik. Dr. Eric Pearl seminar v Sloveniji načrtuje prvič, zato ne zamudite te izjemne priložnosti. Prvi dan bo predstavljeno bistvo, ki ga zajema zdravljenje z bioenergijo in Ponovno povezavo. V naslednjih dveh dneh boste lahko za vedno vzpostavili mogočno povezavo s frekvenco zdravljenja, zato je ta del seminarja namenjen tako izurjenim zdravilcem kot začetnikom. V zadnjih dveh dneh pa se boste naučili, kako aktivirati »nove« aksiatonalne linije, ki vas popeljejo na naprednejšo in mogočnejšo raven kot kdajkoli prej.


Ne zamudite te enkratne priložnosti in se odločite za seminar, ki ga bo vodil nihče drug kot dr. Eric Pearl, začetnik te izjemne metode zdravljenja. The Reconnection oziroma Ponovna povezava vam lahko za vedno spremeni življenje.


Za kakršnokoli vprašanje nam lahko pošljete elektronsko pošto, veseli pa bomo tudi vašega klica!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
The Reconnect
Naslov
Blanca 36
8283 Sevnica
Spletna stran
E-pošta
041 795 826
Seznam fraz
Dr. Eric Pearl, dr. Eric Pearl seminar, Eric Pearl Ponovno povezani, Eric Pearl knjiga
ZEMLJEVID