Zaposlitev Gorenjska – Kranj in ostale občine ponujajo številne možnosti zaposlitve

Zaposlitev na Gorenjskem in v KranjuGorenjska je regija, ki je skoraj v celoti alpska in delno zaščitena kot narodni park, sestavlja pa jo 18 občin. Gospodarsko velja za eno bolj razvitih in ima trenutno najnižjo stopnjo brezposelnosti med vsemi slovenskimi regijami.
Največ ljudi zaposlitev (Gorenjska) najde v storitvenih dejavnostih, in sicer v predelovalnih dejavnostih, trgovini, prometu, gradbeništvu, izobraževanju, skladiščenju in v zdravstvu ter socialnem varstvu. Največ zaposlitev Gorenjska regija tako ponuja inženirjem gradbeništva, elektrotehnike, elektronike in strojništva, zdravnikom in strokovnjakom za zdravstveno nego, pa kuharjem, orodjarjem, strugarjem in mesarjem.
Po zaslugi številnih možnosti za nadaljni razvoj turizma ponuja Gorenjska obilo možnosti za zaposlitev v prodaji, zdravstveni negi in tudi v oglaševanju. Triglav, najvišji domači vrh, ki leži v osrčju Triglavskega narodnega parka, snežna kraljica oziroma skakalnica Planica, Bohinjsko jezero in Blejsko jezero so le nekatere od najvidnejših zanimivosti, s katerimi turizem prispeva k nastajanju oziroma povečevanju možnosti za zaposlitev na Gorenjskem.

 

 

Zaposlitev v proizvodnji – Gorenjska (Kranj)

Vas zanima, kakšne možnosti za zaposlitev v proizvodnji vam ponuja Gorenjska regija, na primer mesto Kranj? Preden pošljete prošnjo za zaposlitev v proizvodnji, morate vedeti, da kandidat mora izstopati z znanjem, pridnostjo in delovno vnemo. Ne glede na to, za kakšno zaposlitev v proizvodnji gre, v prošnjo zapišite, da radi delate in da si tega dela želite. Ne pozabite tudi na svoje minule delovne izkušnje.
Ne pretiravajte s podatki, ki ne koristijo in se ne nanašajo na samo delo. Raje pišite o vašem delovnem značaju; da ste na delovnem mestu motivirani, da radi poprimete za delo, da vam izmensko delo ne predstavlja težave, da se radi sproti učite, da ste poslušni do nadrejenih in spoštljivi do sodelavcev. Da imate ročne spretnosti, ste natančni in odgovorni in vam ni težko delati nadur …

 

Morda pa vas zaposlitev v proizvodnji v mestu Kranj ne zanima in iščete zaposlitev v javni upravi ali kot programer. V podjetju Kadroom se zavedamo, da so interesi zelo različni in da iskanje zaposlitve navadno ni enostavna naloga. So nas pa dolgoletne izkušnje v kadrovanju in sodelovanje s podjetji pripeljali do dragocenih spoznanj in do vpogleda v to, kaj delodajalci danes zares potrebujejo.

Vabljeni v našo sobo priložnosti, kjer bomo s skupnimi močmi poiskali pravo zaposlitev v mestu Kranj ali pa v katerem drugem kraju.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
KADROOM, izobraževanje in svetovanje, d.o.o.
Naslov
Oldhamska cesta 12
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
040 824 490
Seznam fraz
zaposlitev Gorenjska, zaposlitev v proizvodnji, zaposlitev Kranj
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA