Nova zaposlitev s pomočjo agencije za zaposlovanje

Nova zaposlitev v današnjih časih ni nekaj, kar bi vam bilo prineseno na pladnju, ampak je treba v iskanje običajno vložiti kar nekaj časa in energije. Pri tem so vam lahko v veliko pomoč agencije za zaposlovanje.

 


Kako se čim bolj uspešno lotiti iskanja nove zaposlitve?

Nova oziroma dodatna zaposlitevIskalcem nove zaposlitve priporočamo, da se iskanja lotijo čim bolj aktivno – za najbolj učinkovito se namreč običajno izkaže kombinacija različnih pristopov, tako klasičnih kot nekoliko bolj izvirnih. Prvi korak pri tem pa je vsekakor dober načrt, ki pa ga je precej lažje pripraviti, če vam pri tem pomagajo v agenciji za zaposlovanje. Prav v želji, da bi iskalcem čim bolj olajšali pot do nove zaposlitve, smo pred kratkim vzpostavili podjetje Kadroom. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam na podlagi osebnega razgovora in različnih testov poda konkretne nasvete glede tega, kako se lotiti projekta, imenovanega »Nova zaposlitev«. Ugotavljamo, da je za iskalce še posebej koristno, da skupaj sestavimo primer prošnje za zaposlitev brez razpisa. Aktiven pristop namreč zahteva več kot le prijavljanje na zaposlitvene oglase. Pomembno je, da sami vseskozi iščete podjetja, v katerih bi lahko potrebovali nekoga, kot ste vi. S pomočjo primera prošnje za zaposlitev brez razpisa se boste naučili, kako nevsiljivo, a obenem odločno predstaviti svoje kvalitete.

 

 

Iskalci dodatne zaposlitve

Na agencijo za zaposlovanje Kadroom se lahko obrnete tudi tisti, ki vas bolj kot nova zanima dodatna zaposlitev. Iskanje dodatne zaposlitve ja namreč lahko še bolj zapleteno, saj morate poskrbeti, da se delovnik ne prekriva z vašo redno zaposlitvijo in da skupno število tedenskih oziroma mesečnih ur ne bo previsoko, sicer lahko precej hitro pride do »izgorelosti«, ki lahko ogrozi ne le vašo dodatno zaposlitev, ampak tudi redno. Dodatna pomoč pa vam bo zagotovo prišla prav tudi zaradi dejstva, da so oglasi, ki bi se nanašali izključno na dodatno zaposlitev, relativno redki.

 


Več kot le številka …

Zaposleni v Kadroomu se zavedamo, da je glavna odlika kakovostne agencije za zaposlovanje individualen pristop, ki upošteva vse specifike posameznega iskalca zaposlitve. Tako bomo denimo nekomu, ki išče zaposlitev v Ljubljani, ponudili precej drugačne nasvete kot iskalcu zaposlitve v Prekmurju, saj bomo upoštevali, da je v povprečju lažje najti zaposlitev v Ljubljani kot v drugih slovenskih mestih. Regija, znotraj katere iščete zaposlitev, pa je seveda zgolj eden od dejavnikov, ki ga upoštevamo. Karseda celosten pristop nam omogoča, da odkrijemo vaše najmočnejše točke in skrite talente ter vas vodimo po poti, ki je povsem vaša …

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
KADROOM, izobraževanje in svetovanje, d.o.o.
Naslov
Oldhamska cesta 12
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
040 824 490
Seznam fraz
nova zaposlitev, dodatna zaposlitev, agencije za zaposlovanje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA