Jereb d.o.o. | Romantični vikend oddih za dva in aktivni vikend oddih v dvoje


Velika ponudba vikend paketov za pare. Želite ta vikend s svojo boljšo polovico pobegniti stran od vsakodnevnih tegob in se sprostiti? Potrebujete vikend oddih? Turistična agencija Jereb je pripravila odlične pakete, ki bi jih lahko poimenovali tudi vikend oddih za dva. Za vas imamo pripravljen vikend pakete po vaših željah in vam oblikujejo točno tak oddih, ki ga potrebujete. Oddih za dva je lahko romantično ali pa aktivno obarvan. Lahko se odločite za ležanje na plaži, pitje osvežilnih pijač, večerje na terasi in prijetne večerne sprehode. Lahko pa je oddih za dva bolj aktivno obarvan. Lahko se odpravita na treking ali pa si ogledata katero izmed evropskih prestolnic.

Vikend oddih za dva, vikend oddih je v dvoje še lepši


Vikend oddih za dva pa nikakor ni omejen le na Evropo. V turistični agenciji za vas rezerviramo in kupipimo letalske karte za vse destinacije po svetu. Prav tako vam tudi svetujemo glede nastanitve in aktivnosti, ki so tam na voljo. Da bo vikend oddih v dvoje še prijetnejši za vas na vašo željo najdemo tudi informacije o lokalni ponudbi in lokalnih zanimivostih. Romantični vikend oddih za dva je pravo doživetje, če vam ga organizira turistična agencija Jereb.

Romantični vikend v dvoje, vikend oddih za pare in za zaljubljence

V turistični agenciji Jereb vas vabimo, da nas obiščete ali pokličete ter nam zaupate vaše želje za vaše romantično vikend presenečenje. Prepričani smo, da lahko za vsak par najdejo primeren romantični oddih v dvoje. Razložite svoje želje, kako bi želeli, da vaš vikend oddih poteka, kaj bi radi počeli in videli. V turistični agenciji Jereb se bomo potrudili, da ugodimo vsem vašim željam, da bo vaš romatični vikend oddih nepozaben.

Aktivni oddih ali aktivni vikend oddih v dvoje

Ste aktivni in si želite aktivni vikend oddih v dvoje? Radi kolesarite, hodite ali plavate? Radi odkrivate nova mesta? V turistični agenciji Jereb imamo v ponudbi tudi aktivni vikend oddih za dva. Vabimo vas, da si v naši družbi ogledate London, ki je izredno priljubljena vikend destinacija. Na vikend oddih pa vas lahko pot odnese v južno Italijo, v Apulijo in Basilikcto ali pa za vikend ostanete na severu in si ogledate Mantovo in Cinque terre . Ne glede na to, kam bosta odpotovala na aktivni vikend oddih, vama zagotavljamo, da bosta neskončno uživali. Vikend aranžmaji turistične agencije Jereb vključujejo največje znamenitosti vendar pa vedno dopuščajo čas za vaše samostojno raziskovanje, tako bo vaš aktivni vikend oddih resnično nepozaben..

Romantični vikend oddih za dva

Vikend oddih za dva je le lahko tudi kratek. Važno je, da se zares spočijete in naužijete romantičnih trenutkov. Turistična agencija Jereb ima v ponudbi tudi romantični vikend oddih za dva. Obiščite nas in preverite ponudbo vikend paketov za dva. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri oblikovanju vašega pravljičnega vikend oddiha v dvoje.

Turistična agencija Jereb je pravi naslov za vse, ki potrebujejo vikend oddih za dva in si želijo nepozaben romantični vikend v dvoje!

Jereb d.o.o. | Romantični vikend oddih za dva in aktivni vikend oddih v dvoje, povezava do naše spletne strani: