Jereb d.o.o. | Poletni dopust 2012


Mnogi še vedno pravijo, da je poletni dopust potrebno preživeti na Hrvaškem. V turistični agenciji Jereb se z njimi popolnoma strinjajo. V svoji ponudbi imajo številne možnosti za dopust na Hrvaškem. Mnoge tja vabijo otroški spomini, saj je bil to včasih najbolj pogost način preživljanja počitnic ob morju. Poletni dopust mora biti v sproščene okolju, da si naberete novih moči, ki jih boste s pridom zaposliti takoj, ko se vrnete z dopusta.

Vse bolj zanimiva za dopustnike pa postaja tudi Italija. Dopust v Italiji ima vedno več povpraševanja. Posledično pa je tudi ponudba vse večja in boljša. Vabijo vas, da jih pokličete in povprašate za dopustniške možnosti v Italiji.

Poceni dopust na morju 2012

Mnogi so mnenja, da je poceni dopust na morju le še pravljica. V turistični agenciji Jereb trdijo drugače. Za prihajajočo sezono so pripravili številne aranžmaje za Hrvaško in tudi Italijo, ki je vse bolj zanimiva. Poceni dopust na morju so sanje, ki jih lahko uresničite že v prihajajoči sezoni.

Vabijo vas, da si ogledate ponudbo, ki jo imajo na spletni strani. Nudijo poceni dopust na morju na hrvaški obali. Posebej ugodne ponudbe so za letovanje v Rabcu, ki je biser Kvarnerja. Nahaja se na vzhodni obali Istre in ima odlično gostinsko ponudbo, številne možnosti za rekreacijo in zabavo, nudi odlično izhodišče za izlete na otok Cres, v Pulo in v srednjeveško mestece Labin. Poceni dopust na morju 2012 pa nudijo tudi na Malem Lošinju. Ta otok je izredno priljubljen za dopustovanje. Otok ima zanimivo zmerno toplo in deževno klimo, ki ima blagodejne učinke na stres. Dobro pa dene tudi ljudem, ki imajo okvare dihal. Zaliv Sunčana uvala se ponaša s plažo, ki ima Modro zastavo. Ta pa predstavlja pomemben turistični eko simbol.

S turistično agencijo Jereb si zagotovite ugoden dopust na morju na Hrvaškem ali v Italiji. Pokličite ali obiščite jih čim prej in si izberite paket, ki vam najbolj ustreza. Dober poletni oddih ni bil še nikoli tako dostopen!

V turistični agenciji Jereb menijo, da mora poceni dopust vsebovati vse potrebno za vaše udobje in predvsem varnost. Vsi paketi počitnic vsebujejo nezgodno turistično zavarovanje potnikov. Kljub temu pa priporočajo, da za dodatno varnost poskrbite sami in sklenete zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Varnost je na prvem mestu!

Jereb d.o.o. | Poceni dopust 2012, povezava do naše spletne strani: