Jereb d.o.o. | Najcenejša turistična agencija v mestu

Mnoge turistične agencijo trdijo, da so najcenejše. Pogosto se izkaže, da vas le vlečejo za nos z dodatnimi doplačili. Turistična agencija Jereb je resnično najcenejša turistična agencija. V ponudbah ni skritih cen in doplačil, ki vas presenetijo, ko ste že prijetno zakorakali v svoje počitnice.

Najcenejša turistična agencija ima v cenah vedno vključen prevoz na destinacije, ki vam omogoči, da prispete na vaše počitnice spočiti. Ugodne počitnice morajo po mnenju turistične agencije Jereb vsebovati vse potrebno za vaše udobje in predvsem varnost. Vsi paketi počitnic vsebujejo nezgodno turistično zavarovanje potnikov. Kljub temu pa priporočajo, da za dodatno varnost poskrbite sami in sklenete zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Turistična agencija za mlade

Najcenejša turistična agencija je tudi najboljša turistična agencija za mlade. Ugodna ponudbe so pri mladih še posebej popularne. Mladi vedno iščejo najboljše razmerje med ceno in dobljeno zabavo. Turistična agencija Jereb nedvomno to nudi. Za mlade imajo organizirane različne pakete počitnic in izletov, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne.

Najcenejša turistična agencija - izlet v Gardaland!

Preverite ponudbo turistične agencije Jereb za izlete v Gardaland. Verjamejo, da bi ga moral vsak vsaj enkrat obiskati in razveseliti otroka v sebi. Gardaland je odlična destinacija za mlade in tiste, ki so mladi po duši. Je najbolj priljubljen zabaviščni park v Italiji. V ponudbi imajo več kot 40 različnih atrakcij - od zelo adrenalinskih do tistih, ki so primerne za najmlajše. Atrakcije sestavljajo različne adrenalinske in avanturistične vožnje, glasbene predstave, drsalna revija in pravljične tematske vasice. V sklopu zabaviščnega parka pa je tudi SEA LIFE akvarij, ki se razteza na 3000 m² in ima preko 100 različnih živalskih vrst.

Gardaland obiščete s turistično agencijo Jereb v obliki enodnevnega izleta. Karte vam vodič razdeli, ko prispete v Gardaland. Po vstopu si dan oblikujete po lastnih željah. Lahko obiščete vse divje vožnje in sprostite adrenalin. Blue tornado je vratolomna vožnja, ki jo priporočajo vsem pravim ljubiteljem adrenalina. Ob izstopu ne pozabite pregledati slik, ki so jih posnele kamere med vašo vožnjo. Ob manjšem doplačilu si lahko najbolj nore slike odnesete tudi domov in imate trajni spomin na adrenalinsko zabavo. Najcenejša turistična agencija vam bo pričarala nepozabni izlet v Gardaland!

Jereb d.o.o. | Najcenejša turistična agencija v mestu, povezava do naše spletne strani: