Jereb d.o.o. | Avtobusni izleti

Podjetje Jereb je začela s prvimi avtobusnimi izleti in prevozi potnikov že leta 1986. Takrat so imeli v lasti le en avtobus. Kasneje se je podjetje razvejalo na turistično agencijo in avtobusno prevozništvo. Za obe dejavnosti je podjetje Jereb pridobilo licence pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Avtobusni izleti so v podjetju Jereb vedno posebno doživetje. Za prevoze uporabljajo posodobljen vozni park, ki je sestavljen iz avtobusov znamk: Mercedes, M.A.N. in Setra. Strankam vedno prisluhnejo in jim poskusijo nuditi kar največ udobja. Da so avtobusni izleti udobni, skrbijo izkušeni in prijazni vozniki. So specialisti za izlete in potovanja. Verjamejo, da lahko v njihovi bogati ponudbi vsakdo najde nekaj zase. Lahko pa izdelajo program po vaših željah. Znajo se prilagoditi različnim skupinam in organizirati sindikalni izlet, maturantski izlet, študentski izlet, strokovno ekskurzijo upokojenski izlet in potovanja po vsej Evropi.

V podjetju Jereb uresničijo vaše želje - avtobusni izleti po vaših željah.

Avtobusni izlet v Italijo

Trenutno najbolj popularni izlet v Italijo je v zabaviščni park Gardaland. Verjamejo, da bi ga moral vsak vsaj enkrat obiskati in razveseliti otroka v sebi. Gardaland je odlična destinacija za mlade in tiste, ki so mladi po duši. V ponudbi imajo več kot 40 različnih atrakcij - od zelo adrenalinskih do tistih, ki so primerne za najmlajše. Atrakcije sestavljajo različne adrenalinske in avanturistične vožnje, glasbene predstave, drsalna revija in pravljične tematske vasice. V sklopu zabaviščnega parka pa je tudi SEA LIFE akvarij, ki se razteza na 3000 m² in ima preko 100 različnih živalskih vrst.

Avtobusni izleti v Gardaland so lahko tudi odlično darilo za rojstni dan ali ob koncu šolskega leta.

Avtobusni izlet v Švico

Izlet v Švico je nedvomno posebno doživetje. Avtobusni izlet je organiziran tako, da vključuje večino najbolj obiskanih turističnih atrakcij v Švici: idilična vasica Stein am Rhein, Renski slapovi, Luzern, most čez reko Reuss, gorska vasica Appenzell in St. Gallen. Ogledali pa si boste tudi druge atrakcije na poti: soteska Via Mala, Vaduz (glavno mesto Lihtenštajna) in otok Mainau (otok cvetja) na Bodenskem jezeru.

Jereb d.o.o. | Avtobusni izleti, povezava do naše spletne strani: