Jereb d.o.o. | Nakup letalskih vozovnic


Želite odpotovati? Ne najdete ugodne za poceni avionske karte? Podjetje Jereb ima rešitev za vas!

V turistični agenciji Jereb pripravljajo novo ponudbo, kjer bo mogoča rezervacija letalskih vozovnic preko telefona ali preko interneta. Rezervacija letalske karte pa se lahko opravi tudi v poslovalnici v Ljubljani. V ponudbi bodo destinacije po celem svetu. Če pa boste želeli, vam bodo svetovali tudi glede nastanitve in vam ponudili dodatne informacije o destinaciji.

Nakup letalske karte

Nakup letalske karte še nikoli ni bil tako enostaven. Vabimo vas, da pokličete v turistično agencijo Jereb ali pa stopite v kontakt z njimi preko spletne strani. Zaupajte jim svoje želje glede destinacije, nastanitve in aktivnosti, ki jih želite vključiti. Z veseljem vam bodo pomagali!

Nakup letalske karte je lahko precej tvegan. Zavedati se morate, da turistične agencije običajno dobijo boljše cene kot posamezniki, saj običajno zakupijo več sedežev. Pogosto pa ugodne letalske vozovnice rezervirajo tudi po več mesecev v naprej, da si zagotovijo resnično ugodno ceno. Turistične agencije ves čas spremljajo gibanje cen in vedo kdaj je pravi čas za nakup letalskih kart.

Turistična agencija Jereb vam zagotavlja, da bo naredila vse kar je v njihovi moči, da za vas opravi nakup letalskih vozovnic po res ugodnih cenah. V veliko pomoč jim bo, če boste z idejo o svojem potovanju do njih prišli že nekaj mesecev pred samim potovanjem. Tako bodo imeli namreč dovolj časa, da podrobno raziščejo tržišče, spremljajo cene kart in vam zagotovijo resnično ugodne letalske karte.

Letalske karte

Letalske karte običajno dvignete le nekaj dni pred samim letom. To velja posebno za nizkocenovne prevoznike, ki letijo na stalnih relacijah po Evropi. Ti približno 2 tedna pred samim letom odprejo spletne prijave, kjer si je mogoče natisniti karto. Nakup letalske karte pa je mogoče opraviti že mesece v naprej.

Pogosto se zgodi, da se situacija pred samim potovanjem spremeni in morate prijaviti več prtljage ali pa kdo potovanje celo odpove. Svetujejo vam, da turistično agencijo sproti obveščate o morebitnih spremembah in takoj ob nakupu letalske vozovnice vzamete tudi riziko odpovedi, ki vam lahko prihrani ogromno denarja, če pride do tovrstnih nevšečnosti.

Nakup letalske karte še nikoli ni bil tako enostaven! Stopite v stik s turistično agencijo Jereb in ugodne letalske karte bodo vaše!

Jereb d.o.o. | Nakup letalske karte, povezava do naše spletne strani: