Jereb d.o.o. | Letovanje na Jadranu

Vsakdo izmed nas ima v svoji zbirki spominov kakšno lepo letovanje na Jadranu. V turistični agenciji Jereb vas vabijo, da vaše letovanje na Jadranu ponovite in si ustvarite še več lepih spominov. V ponudbi imajo številne destinacije na Jadranu. Lahko se odpravite v Istro ali pa dlje proti jugu, v južno Dalmacijo. Posebej popularni sta destinaciji Rabac in Mali Lošinj.

Rabac in Mali Lošinj

Turistična agencija Jereb nudi ugodno letovanje na Jadranu v letovišču Rabac, ki ga mnogi poimenujejo kar biser Kvarnerja. Nahaja se na vzhodni obali Istre, približno 40 km severovzhodno od Pule.

Rabac nudi:

  • odlično gostinsko ponudbo
  • številne možnosti za rekreacijo in zabavo
  • izhodišče za izlete na otok Cres, v Pulo ali sredneveško mestece Labin
  • veliko sprehajalnih poti ob obali zaliva Maslinica

Lošinj je 31 km dolg otok, ki ga od otoka Cres loči most nad umetnim kanalom. Otok pa je s celino povezan z dvema trajektnima linijama. Lošinj je izredno priljubljen otok za dopustovanje. Otok ima posebno zmerno toplo in deževno klimo, ki ima blagodejne učinke na stres. Dobro pa dene tudi tistim, ki imajo razne okvare dihal. Zaliv Sunčana uvala se ponaša s plažo, ki ima Modro zastavo. Ta predstavlja pomemben turistični eko simbol. To pa ni edini biser Lošinja. Mnogi pravijo, da je zaliv Čikat najlepši lošinjski zaliv in ga je nedvomno vredno obiskati.

Letovanje na Hrvaškem

Letovanje na Hrvaškem ostaja med najbolj priljubljenimi destinacijami. V turistični agenciji Jereb so zato pripravili pestro ponudbo paketov za letovanje na Hrvaškem. Vabijo vas, da si podrobno ogledate njihovo spletno stran ali pa jih osebno obiščete v poslovalnici v Ljubljani. Rezervacije lahko oddate tudi preko telefona ali po internetu preko njihove spletne strani.

Letovanje na Jadranu vam bo s turistično agencijo Jereb ostalo v lepem spominu. Prepričani so, da se boste naslednje leto z veseljem vrnili po nov paket ugodnih počitnic na Jadranu.

Jereb d.o.o. | Letovanje na Jadranu, povezava do naše spletne strani: