Jereb d.o.o. | Mednarodni avtobusni prevozi


Turistična agencija ima v ponudbi različne aranžmaje med katerimi so mednarodni prevozi najbolj zanimivi. Mednarodni avtobusni prevozi so zelo priročni, saj ljudje v tujino raje potujejo organizirano s turistično agencijo, ki jim prihrani številne nevšečnosti na poti. Prihranijo denar za cestnine in bencin, ne tvegajo, da bi se v tuji državi zgubili in se izognejo vsem problemom, ki bi jih utegnila povzročiti okvara vozila.

Mednarodni avtobusni prevozi imajo v agenciji Jereb dolgo tradicijo. Podjetje pa je za opravljanje te dejavnosti pridobilo tudi licenco pri Gospodarski zbornici Slovenije. Za prevoze uporabljajo posodobljen vozni park, ki je sestavljen iz avtobusov znamk: Mercedes, M.A.N. in Setra. Strankam vedno prisluhnejo in jim poskusijo nuditi kar največ udobja. Da so mednarodni avtobusni izleti udobni, skrbijo izkušeni in prijazni vozniki. So specialisti za izlete in potovanja. Verjamejo, da lahko v njihovi bogati ponudbi vsakdo najde nekaj zase. Lahko pa izdelajo program po vaših željah. Znajo se prilagoditi različnim skupinam in organizirati sindikalni izlet, maturantski izlet, študentski izlet, strokovno ekskurzijo, upokojenski izlet in potovanja po vsej Evropi.

Prevoz potnikov

Turistična agencija Jereb odlično poskrbi za vse, ki se odločijo potovati z njimi. Prevoz potnikov je organiziran do vsakega najmanjše malenkosti. Izkušeni vozniki poskrbijo, da potovanje teče gladko in brez zapletov.

Mednarodni avtobusni prevozi so organizirani do vseh počitniških destinacij, ki jih imajo na voljo v ponudbi. V turistični agenciji Jereb priporočajo, da vzamete avtobusni prevoz in začnete svoj dopust že na avtobusu, ko se peljete na destinacijo.

Avtobusni prevozi Ljubljana - Gardaland (Italija) pa so nedvomno najbolj priljubljeni med enodnevnimi izleti. Gardaland je odlična destinacija za mlade in tiste, ki so mladi po duši. V ponudbi imajo več kot 40 različnih atrakcij - od zelo adrenalinskih do tistih, ki so primerne za najmlajše. Atrakcije sestavljajo različne adrenalinske in avanturistične vožnje, glasbene predstave, drsalna revija in pravljične tematske vasice.

Mednarodni avtobusni prevozi turistične agencije Jereb so vedno odlično pripravljeni. V turistični agenciji vedno poskrbijo za vašo varnost in postavijo vaše udobje na prvo mesto. Vabijo vas, da jih pokličete ali obiščete in rezervirate počitnice ali potovanje po vaši želji!

Jereb d.o.o. | Mednarodni avtobusni prevozi, povezava do naše spletne strani: