Industrijske tehtnice za precizne meritve

Industrijske kontrolne tehtnice so nepogrešljiv tehnični pripomoček pri natančnem merjenju in beleženju posameznih kosov. Trpežne talne tehtnice z jekleno tehtalno ploščo vam zagotavljajo enostavno in varno uporabo ter dodatno možnost avtomatske ali ročne optimizacije.

Industrijske tehtnice
Talne industrijske tehtnice za precizno štetje kosov

Talne industrijske tehtnice se med seboj razlikujejo v posameznih dimenzijah, možnostmi obremenitve ter drugih individualnih specifikah. V naši pestri ponudbi boste zasledili vrhunske laboratorijske, trgovinske in industrijske števne ali talne tehtnice, kontrolne tehtnice, žerjavne in ATEX tehtnice za izjemno nizko ceno. Poleg tega si pri nas lahko zagotovite ugodne mobilne in premične paletne viličarje s precizno digitalno tehtnico. Okretni in kvalitetno izdelani paletni viličar s tehtnico je enostaven za upravljanje ter vam omogoča izjemno mobilnost. Prav tako se lahko odločite za robustne števne talne tehtnice s trpežno tehtalno ploščo in enostavno uporabo.

ATEX tehtnice s certifikatom za upravljanje v nevarnem okolju

Elektronske gramske ATEX tehtnice vam omogočajo natančno in hitro merjenje mase v laboratoriju ter drugih industrijskih dejavnostih. ATEX tehtnice so opremljene s certifikatom za varno delovanje v eksplozivnem okolju, poleg tega pa so posamezne merilne plošče vodoodporne ter izjemno trpežne. V primeru, da imete dodatna vprašanja glede posameznih specifik ATEX tehtnic ali drugih tehtnic za industrijo pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!

Viseče tehtnice
Viseče žerjavne tehtnice s preprostim upravljanjem

Tehnične lastnosti posameznih žerjavnih tehtnic se med seboj razlikujejo, kar vam omogoča najustreznejšo izbiro za vašo specifično potrebo. Posamezne viseče žerjavne tehtnice imajo vgrajen tudi filter proti vibracijam iz okolja, kar vam zagotavlja izjemno natančno merjenje. S posameznimi preciznimi tehtnicami izredno enostavno upravljate, poleg tega pa imajo nekatere industrijske tehtnice tudi osvetljen zaslon in vgrajen meter, kar vam le dodatno olajša vaše delo. Profesionalne žerjavne tehtnice so trpežne in oporne na zunanje udarce ter z zanesljivim akumulatorjem omogočajo dolgotrajno delovanje brez dodatnega polnjenja. Oglejte si našo spletno ponudbo ali pa se osebno obrnite na nas ter si tako za ugodno ceno priskrbite idealne precizne industrijske tehtnice!

Intertech d.o.o.| Trpežne industrijske talne tehtnice - povezave do naše spletne strani:

  • industrijske tehtnice
  • talne tehtnice
  • žerjavne tehtnice
  • ATEX tehtnice