Elektronska gramska tehtnica za optimalno zanesljivost

Elektronska gramska tehtnica iz jeklene in steklene konstrukcije omogoča največjo natančnost meritev z vgrajenim sistemov avtomatske kalibracije. Laboratorijske in medicinske tehtnice so hkrati odporne na vibracijske in mehanske vplive iz okolja ter izjemno enostavne za upravljanje. Prav tako si v naši spletni ponudbi lahko izberete kvalitetne trgovinske tehtnice za etiketiranje z brezplačno in enostavno programsko opremo. Naše elektronske gramske tehtnice so opremljene z evropskim certifikatom kvalitete, ki vam zagotavlja, da gre za overjeno oz. žigosano tehtnico. Pri vsakem nakupu pa vam pripada tudi večletna garancija, ki vam v primeru morebitnih nezaželenih okvar omogoča hiter in natančen servis. Zaupajte nam ter si zagotovite strokovno industrijsko in laboratorijsko opremo že danes!

Elektronska gramska tehtnica
Precizna elektronska gramska tehtnica

Zanesljiva in natančna elektronska tehtnica je nepogrešljiv pripomoček v vsakem laboratoriju ter pri številnih industrijskih dejavnostih. Zaradi tega smo vam v naši raznoliki ponudbi na voljo postavili tudi številne modele laboratorijskih in medicinskih tehtnic, ki so izdelane v skladu z najvišjimi določitvami za laboratorijsko opremo. Elektronske gramske tehtnice imajo velik berljiv zaslon, ki vam omogoča lahek dostop do želenih informacij, programsko opremo posamezne elektronske gramske tehtnice pa lahko preko USB vhoda zlahka nadgradite ter si tako zagotovite enostavno hranjenje in prenos podatkov.

Stabilna trgovinska tehtnica za etiketiranje

Če potrebujete overjene oz. žigosane tehtnice za trgovine, potem ste pri nas na pravem mestu! Precizna trgovinska tehtnica za etiketiranje vam omogoči enostaven prikaz podatkov in hiter tisk nalepk. Elektronske trgovinske gramske tehtnice so izjemno stabilne ter imajo vodoodporno tipkovnico, s pomočjo tehtnice za etiketiranje pa lahko natisnete tudi vaš logotip. Industrijske in trgovinske tehtnice se lahko napajajo z adapterjem in akumulatorjem, s pomočjo osvetljenega zaslona pa boste zlahka odčitali želene podatke. Tehtnice za etiketiranje lahko skratka služijo kot natančne in zanesljive prenosne, samopostrežne ali sistemske elektronske tehtnice, ki jih vselej lahko prilagodite svojim potrebam.

Intertech d.o.o.| Elektronska gramska tehtnica z izredno preciznostjo - povezave do naše spletne strani:

  • elektronska gramska tehtnica
  • tehtnica za etiketiranje
  • trgovinska tehtnice