Nakup registrske blagajne

Nakup registrske blagajne vam za ugodno ceno poenostavi delo v različnih storitvenih in maloprodajnih dejavnostih. S pomočjo prenosne elektronske blagajne si omogočite hiter in enostaven izpis na papir širine 57 ali 58mm debeline, prav tako pa se na SD kartici v obliki dnevnika beležijo vsi vneseni podatki. Poleg nakupa registrske blagajne se lahko odločite tudi za najem mobilne blagajne ali za nakup rabljene registrske blagajne ter si tako zagotovite dodaten prihranek. S pomočjo učinkovite programske opreme lahko enostavno spreminjate nastavitve posamezne elektronske blagajne, ki je v celoti v slovenskem jeziku. Odločite se torej za nakup kvalitetne registrske blagajne, ki si jo lahko optimalno prilagodite svojim opravilom.

Nakup registrske blagajne
Ugoden nakup vrhunske registrske blagajne

Če potrebujete zanesljivo prenosno blagajno za trgovino, frizerski salon, restavracijo ali druge dejavnosti, potem so elektronske blagajne podjetja Intertech d.o.o. pravi odgovor za vas! Pri nakupu posamezne registrske blagajne se lahko odločate med različnimi tehničnimi lastnostmi, pri vsakem artiklu pa vam zagotavljamo tudi dolgotrajno garancijo, ki vam v primeru nezaželenih okvar nudi strokovno popravilo in nadomestilo okvarjenih delov. Registrske blagajne imajo vgrajene baterije z izjemno kapaciteto, kar jim omogoča dolgo delovanje brez potrebe polnjenja. Akumulatorske blagajne lahko poleg tega omogočajo tudi natančno vodenje prodaje in uskladitev z zalogo ter možnost priklopa čitalca črtnih kod.

Prenosne elektronske blagajne z najmodernejšo elektroniko

Z zanesljivo blagajno za trgovino boste svoje delo vselej opravljali kar se da učinkovito. Za posamezne elektronske blagajne smo vam na izbiro postavili tudi ugodne in moderne zaščitne torbice. Mobilne blagajne imajo kvaliteten LCD zaslon, ki lahko na enkrat prikaže tudi do 24 znakov. Programiranje posamezne blagajne za gostince ter za druge storitvene dejavnosti je hitro in enostavno, s tem pa si posamezno prenosno blagajno lahko vselej prilagodite svojim lastnim potrebam. Odločite se torej za ugoden nakup prenosne ali namizne registrske blagajne in vaše popolno zadovoljstvo z našimi akumulatorskimi blagajnami je zagotovljeno!

Intertech d.o.o. | Ugoden nakup registrske blagajne - povezave do naše spletne strani:

  • nakup registrske blagajne
  • elektronske blagajne
  • prenosne blagajne