Tehtnice za industrijo za različne obremenitve

Tehtnice za industrijo ter za druge skladiščne namene morajo biti izbrane z ozirom na vaše lastne potrebe uporabe. S tem namenom smo vam na izbiro postavili pestro ponudbo vrhunskih avtomatskih tehtalnih strojev, viseče žerjavne tehtnice ter številne druge precizne industrijske in trgovinske tehtnice. Pri podjetju Intertech smo se specializirali za prodajo kvalitetnih tehtnic za industrijo, pri vsakem nakupu pa vam zagotavljamo tudi večletno garancijo, ki vam omogoča hiter servis ali nadomestilo v primeru morebitnih nezaželenih okvar.

Avtomatske tehtnice za industrijo z robustno tehtalno ploščo

Avtomatski tehtalni stroji in tehtnice za industrijo so nepogrešljiv pripomoček za sistemsko določitev mase. Izredno natančne in enostavne za uporabo so tudi trpežne tehtnice za vozila (tovornjak, avto, traktor), elektronske gramske tehtnice ter tehtnice za doziranje zato nikar ne oklevajte temveč si oglejte našo raznoliko spletno ponudbo. Naročilo za specifične mobilne ali viseče tehtnice za industrijo nam lahko pošljete preko elektronskega naslova, spletnega obrazca na naši internetni strani ali pa nas preprosto pokličete na naš telefon. V primeru morebitnih vprašanj ali nejasnosti pa smo vam prav tako vselej na razpolago.

Natančni avtomatski tehtalni stroji in viseče tehtnice

Tehtnice za industrijoV naši pestri ponudbi lahko med drugim zasledite tudi prenosne viseče žerjavne tehtnice, ki so izjemno enostavne za upravljanje. Precizne viseče tehtnice vam s pomočjo osvetljenega zaslona omogočajo enostavno odčitavanje in beleženje posameznih specifik kosov. Prav tako se lahko odločate med avtomatskimi tehtalnimi stroji in tehtnicami ter drugimi jeklenimi cestnimi tehtnicami za vozila (za tovornjak, avto, traktor), ki vam hitro in natančno ter na varen način stehtajo želen predmet. Nudimo vam tudi vrhunske tehtnice za doziranja, ki s pomočjo merilnega valja izredno natančno stehtajo specifično maso. Če potrebujete precizne tehtnice za industrijo ste pri nas zagotovo na pravem mestu, v primeru da želene avtomatske tehtnice ali drugih tehtalnih strojev v naši ponudbi niste našli, pa se le obrnite na nas in z našo pomočjo boste zagotovo naši najustreznejše industrijske ali trgovinske tehtnice za vaše lastne namene uporabe!

Intertech d.o.o.| Kvalitetne tehtnice za industrijo - povezave do naše spletne strani:

  • tehtnice za industrijo
  • avtomatski tehtalni stroji
  • avtomatske tehtnice
  • viseča tehtnica