Toplotne črpalke CoolwexToplotne črpalke Coolwex so moderna tehnologija ogrevanja

Toplotne črpalke Coolwex vam omogočijo, da znižate stroške ogrevanja sanitarne vode tudi trikratno. Če imate problem s prostorom, si lahko omislite stensko sanitarno toplotno črpalko, ki zahteva le zelo malo prostora. Zakaj pa bi se zaustavili le pri sanitarni vodi? Priporočamo vam toplotne črpalke za ogrevanje, s katerimi boste imeli velik prihranek tudi pri ogrevanju vaše hiše. Podjetje Hilman vam poleg vseh vrst toplotnih črpalk za ogrevanje in za sanitarne vode nudi še celo vrsto storitev, kot so strojne in elektroinštalacije, pametne hišne inštalacije, vodovodne inštalacije in inštalacije za tehnične pline.

Toplotne črpalke Coolwex so varčne in okolju prijazne

Toplotne črpalke Coolwex so najbolj ekonomičen način ogrevanja in hlajenja na dolgi rok. Toplotne črpalke Coolwex so tako varčne, ker so toplotne črpalke za ogrevanje stroškovno učinkovite že same po sebi in ker res veliko prihranijo pri porabi električne energije. Toplotnim črpalkam Coolwex vse to omogočata elektronski ekspanzijski ventil in rotacijski kompresor z višjim grelnim številom in z višjo grelno močjo.

Stenske sanitarne toplotne črpalke kraljice malih prostorov

Si želite toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode, pa vas skrbi, ker zanjo nimate dovolj prostora. Ne skrbite. Omislite si stensko sanitarno toplotno črpalko. Ta namreč potrebuje res malo prostora, zato jo je mogoče montirati v še tako majhno kurilnico ali kopalnico. Izkoristite vse možnosti velikih prihrankov z našo stensko sanitarno toplotno črpalko.

Toplotne črpalke za ogrevanje so rešitev za prihodnost

Toplotne črpalke Coolwex in druge so tehnologija, ki se bo v prihodnosti vse bolj uveljavila in izpodrivala druge vrste rešitev ogrevanja hiše oziroma sanitarne vode. Ideja toplotnih črpalk je namreč enostavna: uporabljajo energijo, ki jo daje sonce in te energije je in bo v izobilju. Tovrstni sistemi ogrevanja tako ne obremenjujejo okolja in so zato trajnostni. Podjetje Hilman vam ob montaži denimo stenske sanitarne toplotne črpalke ustrezno prilagodi tudi strojne in elektroinštalacije. Da bo vaša hiše res hiša prihodnosti, vam ob tem lahko izvedemo še pametne hišne inštalacije.

Hilman | Toplotne črpalke Coolwex za vizionarje in okoljevarstvenike - povezave do naše spletne strani: