Vrtne mize - akcija, ki vas bo prepričala, da je vrtno pohištvo lahko lepo in poceni

Vrtno pohištvo vključuje stole, garniture, ležalnike in vrtne mize. Akcija, ki vas čaka v spletni trgovini podjetja Dom24 d.o.o., pa vam sedaj omogoča, da končno opremite tudi svoj košček vrta, terase ali balkona.

Vrtne mize akcijaLeseno zunanjo opremo izpodrivajo cenejše, bolj praktične vrtne mize z aluminij ogrodjem ovitim v umetne materiale

V naši spletni ponudbi najdete pohištvo številnih slovenskih in tujih proizvajalcev, različnih dimenzij, materialov in barv. Med drugim prodajamo lesene vrtne mize Teak, pa tudi vrtne mize iz pvc materiala in aluminijaste vrtne mize. Aluminij je visokokakovosten material, ki omogoča da je ogrodje vrtnih miz, ki jih akcija trenutno ponuja, odporno proti vremenskim vplivom in enostavno za vzdrževanje ter vzdržljivo in tako dolgo uporabno. Številne vrtne mize v akciji imajo aluminij ogrodje, ki je ovito v prav tako vzdržljivi ratan ali pa so vrtne mize zavite v plastično pletivo, jih naredi tudi posebno lahke za prenašanje. Vrtne mize, akcija vrtnih stolov in vrtnega pohištva so del kakovostne vrtne opreme, ki jo lahko naročite kar iz domačega naslanjača.

OGLEJTE SI PONUDBO SEDEŽNIH GARNITUR

Umetni materiali morda prinesejo manj skrbi in vzdrževanja, a vrtne mize Teak poskrbijo za pridih narave

Izbira vrtnega pohištva je običajno odvisna od cene, pa tudi estetskih želja posameznikov in potreb tistih, ki bodo stole in vrtne mize, ki jih ponuja akcija, uporabljali. Nekateri raje izberejo vrtne mize iz aluminija in umetnih materialov, ki so zaradi enostavnega vzdrževanja in trpežnosti izredno praktične pa tudi ugodne. Drugi pa se odločijo za lesene vrtne mize. Teak je proizvajalec lesenega vrtnega pohištva, ki bo na vsakem pikniku ali zgolj sproščujočem branju na vrtu poskrbelo za udobje, ki ga prinaša naravni material - les. Vrtne mize Teak so izdelane iz masivnega in kakovostnega lesa, zato je tudi skrb, da bi vsaka kaplja dežja vplivala na njihov videz povsem odveč. Preverite bogato spletno ponudbo in ugodne cene plastičnih miz. Če si želite vrtne mize, ki bo v poletnih dneh oaza za druženje, poskrbite, da bo naša akcija še na voljo in si zagotovite pohištvo po posebno ugodnih cenah.

Lesena vrtna miza Teak

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO