Vrtne mize - plastične so zaradi enostavnega vzdrževanja, odpornosti in ugodne cene izredno popularne

Vrtne mize, plastične, kovinske, iz lesa ali v kombinaciji materialov, dobavljive v številnih dimenzijah in oblikah, so del bogate spletne ponudbe podjetja Dom24 d.o.o. Obogatite svoj vrt, teraso ali balkon z izbranim vrtnim pohištvom, ki je vzdržljivo, poceni in na videz prijetno. Vrtne mize (plastične, kovinske, iz lesa) lahko dopolnite tudi z ujemajočimi vrtnimi stoli in ležalniki.

Vrtna miza akcija

Vrtne mize iz plastičnega materiala so odporne na učinke slabega vremena in vrtne škodljivce

Izbira vrtnih stolov in vrtne mize je odvisna od namembnosti in vaših potreb, cene pa tudi od skladnosti z drugimi elementi na vrtu oziroma terasi. Vrtna garnitura lahko namreč čudovito dopolni prostor v katerim si boste želeli preživljati vaš prosti čas, sami ali z družino in prijatelji. Specializirani smo za vrtne garniture, stole, ležalnike in vrtne mize, zato smo prepričani da boste v ponudbi našli nekaj zase. Ker želimo za naše kupce le najboljše, ponudbo pohištva skrbno dopolnjujemo z izdelki raznolikih proizvajalcev.

PONUDBA VRTNEGA POHIŠTVA

Vrtne mize - kovinske konstrukcije dopolnjene z lesom, steklom ali umetnim pletivom

Umetni materiali postajajo vse bolj priljubljeni za vrtne mize. Plastične mize so namreč lahke za prenašanje, še enostavnejše za vzdrževanje, do živega pa jim ne pride niti slabo vreme, spreminjajoče se temperature in vrtni škodljivci. Poleg tega so to izredno ugodne vrtne mize. Plastične stilno ujemajoče stole, pa prav tako najdete v našem spletnem katalogu. Poleg poceni umetnih materialov, plastike, ratana in pvc-ja, pa lahko svojo teraso uredite tudi z vrtnim pohištvom, ki je sestavljeno iz kombinacije drugih materialov, takšne so lahko tudi vrtne mize. Kovinske konstrukcije so izredno močne in trpežne, a lahke. Mnoge kovane vrtne mize čudovito dopolnjuje plastično pletivo ali steklena mizna plošča.

Vrtne mize

Naravni materiali - vrtne mize iz lesa so večna klasika in eleganca primerna za vsak vrt

Mnogi se še vedno odločajo za klasični les, a jih skrbi, da bi se vrtne mize iz lesa hitreje uničile. Res je, da je vzdrževanje vrtne mize iz lesa nekoliko zahtevnejše, a vse vrtno pohištvo iz naše ponudbe je narejeno tako, da bo dolgo uporabno in kot novo, naravni material, kot je les, pa bo v prostor prinesel posebno udobje. Naj lesena miza Teak ustvari popolno zeleno oazo na vašem vrtu.

V PONUDBI IMAMO TUDI SEDEŽNE GARNITURE