Moderne kuhinjske mize so trajne, funkcionalne in hkrati privlačne na pogled


Moderne kuhinjske mize
so odraz vašega življenjskega sloga. Ker gre za kos pohištva, ki ga uporabljamo dalj časa, pa se nakupa moderne kuhinjske mize lotite premišljeno. Cena, funkcionalnost in izgled, naj bodo glavni kriteriji, ki vas bodo vodili pri izbiri nove kuhinjske mize. Stoli in ostala oprema, ki bo krasila jedilnico oz. kuhinjo, so prav tako na voljo v naši bogato založeni spletni trgovini. Tudi tisti z najzahtevnejšim estetskim očesom, lahko z našo pomočjo celovito in čudovito opremite svoj dom.

moderna kuhinjska mizamoderne kuhinjske mize in stoli


Kuhinjska miza - cena je glavni, a ne edini kriterij


Se sprašujete, katera je najboljša kuhinjska miza? Okrogla ponuja možnost več sedišč, izberete lahko tudi možnost raztega in ko je ne uporabljate, kuhinjska miza okrogle oblike zasede manj prostora kot pravokotna. Seveda pa enotni odgovor, katera je najboljša kuhinjska miza ne obstaja. Prvi kriterij je običajno cena. Visokokakovostni materiali so vredni večje finančne investicije, saj boste mizo dolgo in brez skrbi lahko dolgo uporabljali. Predno pa sploh začnete opremljati oz. urejati, premislite kaj potrebujete. Priporočljivo je natančno izmeriti prostor, da jedilniško pohištvo ne bo preveliko ali premajhno. Pri izbiri mislite na funkcionalnost prostora, pa tudi izgled - barvo, obliko, material in dizajn kuhinje, če bo miza del nje oz. jedilnice in pripadajoče opreme.


Jedilnico ali jedilni kot opremite premišljeno


Eden od osnovnih delov pohištva, ki jih postavimo ob vselitvi v novo stanovanje ali hišo je kuhinjska miza. Cena modernih kuhinjskih miz, pa nas lahko pri številnih ponudnikih tudi močno preseneti. V podjetju Dom24 opremo za jedilnico izbiramo premišljeno, tako, da za vaš denar dobite kar največ. Moderna kuhinjska miza naj bo kakovostna, trajna in privlačna na pogled. Katero boste izbrali je odvisno od vas. Moderne kuhinjske mize so izdelane iz različnih materialov, najpogosteje pa sodobne linije in obliko vdahne steklo, les, umetni materiali visokega sijaja ali kombinacija vseh. Za izbrane moderne kuhinjske mize v akciji, stole, pa tudi ostalo pohištvo, je vse leto pripravljena akcija, ki vam omogoča nakup vašega sanjskega jedilnega kosa po znižani in posebno ugodni ceni.

UGODNA PONUDBA PISARNIŠKIH MIZ!