Kuhinjske mize in stoli so osnovna bivalna oprema v našem domu


Kuhinjske mize in stoli so tisti kosi pohištva, brez katerih v našem domu preprosto ne gre. Bodisi majhen jedilni kot ali veliko jedilnico zato opremite premišljeno. V podjetju Dom24 vam z veseljem priskočimo na pomoč in vam svetujemo pri izbiri vašega novega pohištva.

PREVERITE NAŠE KOTNE GARNITURE!


Kuhinja z jedilnico - osrednji prostor vašega domamoderne kuhinjske mize in stoli

Urejate jedilni kot ali jedilnico? Kuhinjska miza je vedno središče dogajanja, mesto druženja, pogovorov in preživljanja skupnega časa z vašimi najbližjimi. Ob nakupu kuhinjske mize poskrbite, da bo vedno dovolj prostora za vaše obiskovalce. Da vam bo kar se da udobno, nikar ne pozabite, da je višino kuhinjske mize potrebno prilagoditi višini kuhinjskih stolov oziroma obratno. Če želite več sedišč, pa nimate dovolj prostora za dolgo mizo, izberite okroglo ali ovalne oblike. Kuhinjske mize in stole kupujemo za dalj časa, zato naj bo trajna ter privlačna tudi nova kuhinjska miza. Cena kuhinjske mize je odvisna od njene velikosti, kvalitete, materiala, pa tudi proizvajalca. Ker se v podjetju Dom24 zavedamo, da je pomemben kriterij pri izbiri tudi cena kuhinjske mize in stolov, smo za vas pripravili bogato ponudbo kuhinjskih miz, cenik pa popolnoma prilagodili našim kupcem.


Moderne kuhinjske mize - steklo ali visok sijaj za enostavno vzdrževanje


kuhinjski stoli in mizeModerne kuhinjske mize so narejene iz različnih materialov ali njihovih kombinacij. Izbirate lahko med lesenimi, plastičnimi in steklenimi mizami, zadnji trend pa predstavljajo moderne kuhinjske mize visokega sijaja. Kuhinjske mize in stoli so ob nakupu seveda brezhibnega videza, če želite pohištvo dolgo ohraniti lepo, pa razmislite tudi na kakšen način ga želite čistiti in izberite material po svoji meri.
Ponudbo kuhinjskih miz in stolov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.stolice.si, kjer vas vedno razveseljujemo tudi s posebnimi ponudbami, cena kuhinjske mize pa je lahko tudi za več kot 30 % nižja. Na naši spletni strani redno objavljamo akcije in ponudbo redno dopolnjujemo s kakovostnimi izdelki po vašem okusu - vrtno pohištvo, pisarniško pohištvo, moderne kuhinjske mize in stoli. Cenik, hitra dobavljivost in široka izbira, naj vas prepričajo.

Urejate tudi vaš vrt ali teraso in iščete vrtno garnituro? Preverite našo ponudbo: https://www.vsi.si/dom24/vrtni-stoli-akcija