Barski stoli - AKCIJA: udobno posedanje za domačim ali profesionalnim točilnim pultom

Že dolgo barski stoli niso le obvezna oprema gostinskih obratov, pač pa je na naši spletni strani pripravljena akcija barskih stolov (lesenih, usnjenih in aluminijastih v kombinaciji z umetnimi materiali) ki so namenjeni tudi udobni uporabi ob domačem pultu.


Mize, jedilniški in barski stoli - akcija s katero lahko celovito opremite svoj dom ali gostinski obrat


barski stoli akcijaPonujamo pestro izbiro opreme za dom, kakor tudi gostinske obrate (barske mize in stoli). Akcija opreme, za domače in profesionalne jedilnice, je trenutno dostopna po izredno ugodnih cenah. V naši spletni trgovini so v tem trenutku več kot 30 % znižani najrazličnejši barski stoli. Akcija pa vam omogoča, da svoj gostinski lokal opremite s čudovito novo opremo, ki je izdelana iz kakovostnih materialov in tako dolgo uporabna. Ne glede na to, ali opremljate svoj dom ali poslovni obrat in potrebujte barske stole, ne zamudite za vas pripravljene velike akcije. Masivni barski stoli, leseni ali iz umetnih materialov, so sodobno in dovršeno oblikovani, da vam nudijo kar največ udobja, med tem ko zadovoljijo še tako zahtevne opremljevalce. Med najpopularnejše sodijo barski stoli z naslonom, ki so trenutno tudi v akciji, saj omogočajo dobro oporo in udobno posedanje, ne glede na to ali jih uporabljate doma ali ob profesionalnem točilnem pultu. Barske mize in stole iz naše ponudbe, si lahko ogledate na naši spletni strani.


Barski stoli - leseni v prostor vnesejo toplino in domačnost, moderni pa sodobno dekoracijo


barski stoli in mizeTako v notranjih kakor zunanjih prostorih, lahko uporabljate barske stole. Leseni so bolj primerni za notranjo uporabo. Les je sicer premazan in zaščiten, da ne vpija madežev, vendar pa pretirana vlažnost lahko skrajša njegovo življenjsko dobo, med tem ko lahko stole iz umetnega materiala vse leto nemoteno uporabljajte tudi na zunanjih gostinskih ali privatnih terasah, brez bojazni, da bi se te prehitro obrabili. Barske stole izberite v skladu z drugo opremo, lahko so leseni, usnjeni ali iz umetnih materialov, na primer ratana. Pri izbiri pa ne upoštevajte le cene in udobja, pač pa tudi kakšen vizualni učinek želite z njimi doseči. Ker želimo, da je vsak prostor opremljen po vašem okusu, so na voljo številni kvalitetni in masivni stoli (barski, jedilniški), mize in ostalo pohištvo.

PREVERITE TUDI AKCIJO VRTNIH STOLOV!