Pošlji povpraševanje

Vrtni stoli - akcija, zaradi katere se boste morali usesti

Polepšajte si proste trenutke, povabite družino, prijatelje ter dan preživite ob druženju na balkonu ali pikniku na terasi, za brezskrbno udobje pa bodo poskrbeli naši vrtni stoli. Akcija izbranega vrtnega pohištva, ki vas vedno čaka v naši spletni trgovini, pa vam bo omogočila udobje kupiti po posebno nizkih cenah.

Vrtni stoli akcija

Vrtni stoli - pvc pletiva za enostavno vzdrževanje in dolgotrajno uporabo

Naša ponudba zajema raznoliko vrtno pohištvo, vrtni stoli, posebni tisti izdelani iz pvc materiala, pa so uporabni tudi za gostinsko uporabo. Vrtni stoli iz pvc plastike oziroma plastičnega pletiva so odporni na vse vremenske vplive. Ker jim niti vlaga niti spreminjajoče se temperature ne pridejo do živega, so izredno trpežni in primerni za dolgotrajno uporabo. Številni vrtni stoli, ki jih ponuja naša akcija so tudi nakladni, kar pomeni, da jih enostavno zložite, skladiščenje pa ne zavzame veliko prostora.

PLASTIČNE VRTNE MIZE

Kateri so pravi? Vrtni stoli v elegantni beli, črni ali kovinski barvi ali v kombinaciji lesa in izbranega barvnega tekstila

Vrtno pohištvo ni namenjeno nujno le udobju, pač pa lahko izberite takšno zunanjo opremo, ki bo teraso, balkon oziroma drug zunanji prostor, tudi estetsko dopolnila in ga polepšala. Lahko se odločite za kombinacijo različnih materialov, tako so na izbiro alu vrtni stoli, pvc ali ratan stoli ter vrtni stoli iz bambusa, v beli, črni, kovinski ali drugi barvi. Če se ne odločite za že sestavljeno garnituro, lahko domišljiji pustite prosto pot in sami oblikujete prostor po vaših željah. Nekaterim estetika ni pretirano pomembna in je edini kriterij izbire cena pohištva. Zato vedno skrbimo, da so številni vrtni stoli, ki jih naša akcija ponuja, posebno ugodni in vseeno privlačni tudi na pogled. Večini pa je izgled pomemben prav toliko kolikor udobje in cena, zato so v redni in akcijski ponudbi tudi dovršeni vrtni stoli. Beli ali črni so izredno priljubljeni, saj gre za klasični elegantni barvi, ki ne zahtevata strogega estetskega očesa, da bi bil prostor videti lepo. Seveda pa so izbrana miza in vrtni stoli, beli, črni, bambusovi, kovinski ali leseni, odraz vašega življenjskega sloga, zato izberite tiste, ki so vam najbolj všeč in boste sami v njih najbolj uživali.

Vrtno pohištvo iz ratana

Miza in vrtni stoli - akcija, ki je ne gre zamuditi

V naši ponudbi najdete številne slovenske in tuje proizvajalce vrtnih garnitur in pohištva. Na voljo so kovinski in alu vrtni stoli s pvc pletivom, vrtni stoli iz bambusa, vrtne mize in še in še. Vedno so na voljo tudi vrtni stoli v akciji, poleg tega pa spletno ponudbo stalno dopolnjujemo tako, da imate na izbiro tudi številne barvne kombinacije. Izbiro, kateri so idealni vrtni stoli za vaš dom pa prepuščamo vam. Beli, kovinski, temnejših barv, tako stalna ponudba kakor vrtni stoli in mize v akciji so dobavljivi v številnih barvah in oblikah. Zagotovo boste našli tiste, ki bodo zadostili vašim potrebam in okusu za lepo pohištvo.