Vse za vrt-betonska okna, vrtne sedežne garniture iz betona idr.

V podjetju Cementni izdelki Bogataj najdete betonske izdelke, ki obsegajo vse za vrt, kar potrebujete. Izdelujemo betonska okna, betonska korita za rože, vrtne sedežne garniture iz betona, betonske vrtne ograje ipd. V naši ponudbi so še vrtni umivalnik-lijaki, vrtni vodnjak, betonsko korito, betonski vodnjaki, vodne fontane, betonski umivalniki baluster (balustri), betonski ograjni elementi, rustikalno obarvani betonski stebrički, cvetlični lonci, betonski podstavki itn

.Betonski izdelki
Ograja za vrt je narejena iz oz. jo lahko tvorijo balustri, ki so nekakšen skupek betonskih stebričkov. Korita za rože so lepa dopolnitev Vaše vrtne garniture. Oglejte si našo spletno stran www.cementniizdelkibogataj.si in zagotovo boste našli primeren izdelek iz betona za vaše potrebe, saj imamo praktično vse za vrt, kar se tiče betonskih izdelkov.

Betonska okna - trajnost in eleganca

Betonska okna so v prodajnem programu že vrsto let. V podjetju izdelujemo betonska okna, ki so primerna za vse objekte, od bivalnih prostorov do hlevov. Betonska okna odlikuje trajnost, enostavnost izdelave in visoka stopnja vremenske odpornosti. Z gotovostjo lahko trdimo, da so betonska okna že dolgo časa priljubljena med kupci. Pod betonska okna lahko za dodatno dekoracijo dodamo še ujemajoče izklesane vrtne sedežne garniture iz betona ali pa betonska korita za rože, ali pa morda vrtni umivalnik.

Vrtni umivalniki - izklesana romantika za vrtove

Vrtni umivalnik opisuje lijake za vrt, ki jih uporabljamo za različne dejavnosti. Vrtni umivalnik je primeren za montažo na nosilne stebre, stene ipd. ali pa kot samostoječi vrtni umivalnik. Vrtni umivalnik ali vrtni lijak je primeren za različne namene, za dodatno okrasitev lahko okoli lijaka namestimo tudi betonska korita za rože. Vrtni umivalnik je lahko tudi rustikalno oblikovan, kar mu doda posebno noto.

Betonska korita za rože ali zelišča in dišavnice

Cvetlični lonec oz. betonska korita za rože so posebej oblikovani izdelki namenjeni za rože in druge rastline. Betonska korita za rože lahko uporabljamo na zunanjih površinah, v večjih objektih kot so npr. stanovanjski bloki, kjer ni dovolj površin, radi pa bi imeli delček narave na vašem balkonu ali pa celo v stanovanju. Betonska korita za rože so zelo uporabna tudi za gojenje dišavnic in manjših drevesc, oblikovana pa so v različnih slogih tako, da se prilegajo prostoru. Betonska korita za rože izjemno lepo popestrijo tudi vrtne sedežne garniture.

Vrtne sedežne garniture dodajo eleganco

Vrtne sedežne garniture iz betona so trajna izbira za parke, vrtove, sprehajališča ipd. Vrtne garniture, ki so narejene iz betona odlikuje značilnost, da je za njih potrebo izjemno malo skrbeti. Iz tega vidika so vrtne sedežne garniture primerne v parkih, kjer je veliko število obiskovalcev ali pa tam, kjer menimo, da se prilegajo v okolje. Vrtne sedežne garniture iz betona so torej izjemno primerne za kamnite pokrajine kot je Kras in za gorske pokrajine.


Betonske vrtne ograje

Vrtne ograje iz betona so lep zaklučni element vsakega vrta, dvorišča ali terase. Vašemu domu lahko z betonskimi vrtnimi ograjami dodate pridih antičnih dni (baročne betonske ograje), pridih kmečkega okolja (betonske vrtne ograje - imitacija kamnitega zidu) ali moderni pridih, kjer so betonske vrtne ograje kombinirane z lesom ali kovino.