Vrtne mize in klopi ter betonski kamini - popolna vrtna garnitura

Betonski kamin se je v zadnjem času uveljavil kot dober proizvodni in prodajni produkt, zato je tudi izdelava vrtnih kaminov v podjetju Cementni izdelki Bogataj napredovala. Poleg tega, da v podjetju poteka izdelava vrtnih kaminov, pa ponujamo še druge proizvode kot so vrtne mize in klopi. Tako so rustikalni kamini in vrtne mize in klopi popolna vrtna garnitura.
V kolikor se na vrtu ali v vašem parku pojavijo še vrtni paviljon, okrasni stebri, stoječe svetilke, vrtna razsvetljava, ulične svetilke imate popolno garnituro za sproščeno preživljanje prostega časa v družbi ali zasebno.

Vrtne klopi

Vrtne mize in klopi

Vrtne mize in klopi so vrtna sedežna garnitura, ki je v podjetju Cementni izdelki Bogataj izdelana iz betona. S tem zagotovimo, da so vrtne klopi in mize kakovostne in trajnejše ob najmanjšem trudu pri vzdrževanju. Klopi in mize so, tako kot ostali cementni izdelki (betonski kamin, različni rustikalni kamini, stebri in dekoracije), izdelani iz belega cementa in primesi, ki daje lep izgled in trajnost izdelku. Vrtna garnitura zajema vrtne mize in klopi najrazličnejših oblik. Vrtne mize in klopi so tako okroglih kot tudi pravokotnih in kvadratnih oblik. Seveda je vrtna garnitura lahko dobavljiva tudi posebej in vam ni potrebno vedno kupiti vsega naenkrat. Tako lahko na primer vzamete samo vrtne klopi.

Klopi in mize

Vrtni kamini in Izdelava vrtnih kaminov

Izdelava vrtnih kaminov je v podjetju mlada, a že uveljavljena panoga. Rustikalni kamini so namreč izjemno dobro uveljavljeni med kupci, ki se vedno več odločajo za betonski kamin. Betonski kamin je namreč izredno odporen na fizične vplive iz okolja. Rustikalni kamini so tudi izjemno lepi na pogled. Izdelava vrtnih kaminov tako poteka stalno, lahko pa jo prilagodimo tudi vašim potrebam. Tako izdelava vrtnih kaminov lahko poteka tudi po naročilu. S tem zagotovimo, da so rustikalni kamini (tudi navadni betonski kamin) narejeni po vaših željah. V naše podjetju se vedno trudimo da bi bila izdelava vrtnih kaminov prilagojena kupcem. Ob nakupu kamina izberite tudi ujemajoče vrtne klopi in mize!

Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p. | Vrtna garnitura in izdelava vrtnih kaminov iz betona, povezava do naše spletne strani: