Betonska korita za rože, cvetlični lonci in dodatkiCvetlični lonec

Cvetlični lonec in betonski podstavki tvorijo široko ponudbo podjetja Cementni izdelki Bogataj. Poleg tega ponujamo še betonsko korito oz. betonska korita za rože, ki so malo večji cvetlični lonci drugačne oblike. Korita za rože so izjemno priljubljena pri stanovalcih v blokovskih naseljih, ko si zaželijo imeti delček narave v svoje stanovanju in se zato odločijo za korito za rože. Betonska cvetlična korita in ostali betonski izdelki so lahko čudovita notranja dekoracija ali pa zunanja vrtna dekoracija.


Ponudbo našega podjetja pa zaokrožujejo tudi drugi cementni izdelki kot so na primer živali na vrtu, betonski elementi, betonski kamin, vrtna garnitura, vrtne mize in klopi, rustikalni kamini, vrtni paviljon, okrasni stebri, stoječe svetilke, vrtna razsvetljava, ulične svetilke idr. V zadnjih letih smo uvedli program izdelava vrtnih kaminov, kar zaokrožuje našo ponudbo.

Cvetlični lonec poživi vrt, balkon ali hodnik

Cvetlični lonec in betonsko korito z dodanimi podstavki (npr. ujemajoči betonski podstavki) so lep dodatek na vrtovih in v parkih. Cvetlični lonci so lahko nizki ali pa globoki. Ni važno kakšen cvetlični lonec izberete, važno je to, da služi vašim potrebam in željam. Oblikovani so lahko kot kroglaste posode ali pa v obliki keliha ter v obliki podolgovatega kvadrastega korita npr. za rože. Cvetlični lonci ali pomanjšano betonsko korito vam lahko služi tudi za razne dišavnice in zelišča. Večja betonska korita za rože pa vam omogočajo nasaditev še več zelišč, saj so večja in nudijo več prostora za ta namen.


Betonski podstavki so nujni za betonsko korito ali cvetlični lonec potrebujeta, v kolikor želimo olepšati naše betonsko korito ali pa doseči zadrževanje vode v podstavku. Betonski podstavki so pri nas na voljo v različnih oblikah: kvadratnih, ovalnih, okroglih in pravokotnih.

PodstavekBetonski podstavki niso samo dodatek za korita

Betonski podstavki pa niso nujno samo dodatek za betonska korita za rože. Velikokrat jih stranke uporabljajo v kolikor želijo kakšen betonski idr. izdelek poudariti in izpostaviti. Betonski podstavki so torej lahko kot majhni betonski stebriči, ki nad površino dvignejo nošene elemente kot so cvetlični lonci. So v oblikah stebričkov, kelihov ipd. elementov.

Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p. | Betonski podstavki, cvetlični lonci in betonska korita za rože, povezava do naše spletne strani: