Betonski elementi kot lepa notranja dekoracija ali vrtna dekoracija

Živali na vrtu si po navadi predstavljamo kot posedovanje žive živali, ki veselo teka po vrtu. V podjetju Cementni izdelki Bogataj vam ponujamo drugačne vrste najboljših prijateljev. Živali na vrtu kot betonski elementi so lepa vrtna dekoracija, lahko pa so uporabljeni tudi kot notranja dekoracija. Poleg živali na vrtu pa vam v podjetju Cementi izdelki Bogataj ponujamo tudi izdelke: betonski kamin, vrtna garnitura, vrtne mize in klopi, rustikalni kamini, vrtni paviljon, okrasni stebri, stoječe svetilke, vrtna razsvetljava, ulične svetilke idr. Izdelava vrtnih kaminov se je še posebej dobro uveljavila, saj so kamini kakovostni, cenovno dostopni in lepi na pogled.

Živali na vrtu - dekorativni elementi za popestritev vrta

Živali na vrtu

Živali na vrtu so velikokrat zaželene v sklopu betonskih ograjnih elementov balustrad ali pa na stopniščih, saj so s tem betonski elementi lepo zaokroženi. Živali na vrtu postavimo na primeren podstavek, kar še bolj poudari podobo živali in se kot vrtna dekoracija lepo zlije z okolico.
Betonski elementi živali so lahko vrtna dekoracija ali notranja dekoracija. V podjetju izdelujemo več vrst živali, na vrtu tako najdejo prostor tako bolj domače živali kot tudi bolj eksotične. Ponujamo tako leve kot tudi konjičke, sokole, osličke, orle in labode. V kolikor imate svoje ideje za živali na vrtu, se oglasite pri nas in skupaj bomo našli primerno rešitev. Naj bodo živali na vrtu lep dodatek, za kar dodamo tudi podstavek, s čimer še okrepimo rustikalno doživljanje vrta.

Žival na vrtuVrtna dekoracija - betonski elementi najrazličnejših motivov

Kot vrtna dekoracija so primerni tudi dekorativni elementi v obliki krogel, podstavkov, stebrov, paviljonov in podobni betonski elementi. Našteti betonski elementi dajo vašemu vrtu rustikalno noto in mu tudi vizualno dvignejo vrednost. Umeščeni so lahko v sklop stopnišč ograje, ali paviljonov v parkih, vrtovih, na pokopališčih in tudi drugje. Stebri pa so lahko na primer tudi notranja dekoracija stopnišča ali hodnika.

Notranja dekoracija iz betona namesto ostalih meterialov

Kot pogosta notranja dekoracija ali dekoracija zidu se dostikrat pojavljajo reliefi. Reliefi so posebni betonski elementi, ki v sebi nosijo slike in sporočila. Reliefi pa niso samo notranja dekoracija, lahko so uporabljeni kot fasadni element. Vaša notranja in vrtna dekoracijase lahko tudi skladata - povežite ju z enako tematiko za še lepši učinek!

V kolikor se odločate za cementne živali na vrtu, se obrnite na podjetje Cementni izdelki Bogataj, kjer vam bomo s strokovnimi rešitvami in predlogi pomagali olepšati vrt, hišo, park idr. površine. Odlikuje nas predvsem kakovost in (družinska) tradicija ter osebni pristop.

Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p. | Betonski elementi kot vrtna ali notranja dekoracija, povezava do naše spletne strani: