Betonski vodnjaki in vodne fontane za poživitev vrta ali dvoriščaBetonski lijak

Betonski vodnjaki in vodne fontane so lep dodatek vrtovom, ki jih poživijo in olepšajo. Lijaki in betonski umivalniki so v podjetju Cementni izdelki Bogataj narejeni z največjo skrbjo, natančnostjo in pazljivostjo, saj le tako lahko ohranimo kakovostno proizvodnjo, ki nam je zagotovila sloves doma in v tujini. Če se odločite za vrtni vodnjak, izberite izdelke iz betona podjetja Bogataj.
V naši ponudbi so tako vodnjaki, fontane za vrt, vrtni lijak, betonska korita, betonska cvetlična betonska cvetlična korita kot tudi baluster (balustri), betonski ograjni elementi, rustikalno oblikovani betonski stebrički, cvetlični lonci, betonski podstavki, betonsko korito, betonska korita za rože, betonske živali na vrtu ipd.
Betonski elementi kot je npr. cvetlični lonec so lepa notranja dekoracija ali zunanja-vrtna dekoracija.

Lijaki - betonski umivalniki so lahko samostoječi ali pritrjeni na steno

Lijaki so večih vrst. Lijaki so lahko oblikovani kot betonski umivalniki ali pa kot navadna vodna korita, vsem pa lahko dodamo tudi malce rustikalno noto, s čimer obogatimo betonski izdelek. Lijaki so oblikovani tako, da zadostijo vsem vašim željam in potrebam. Tako so betonski umivalniki primerni za montažo na nosilne elemente kot npr. stene ali pa se oblikujejo kot samostoječi betonski umivalniki-lijaki, ki jih uporabimo npr. ob kaminu ali pa nekje na vrtu. Betonski umivalniki so lahko oblikovani zelo minimalistično in enostavno ali pa malce bolj kompleksno - na primer baročno.

Vrtni vodnjakBetonski vodnjaki za grajski pridih na vašem vrtu

Betonski vodnjaki so oblikovani kot vrtni vodnjak z mirno, stoječo vodo, ki jo lahko črpamo. Betonski vodnjaki so večih oblik, večinoma pa izgledajo kot masiven vrtni vodnjak, kot se ga nedvomno spomnite z grajskih dvorišč. Vrtni vodnjak je bil zmeraj v zgodovini shajališče in mesto za pogovor. Izdelan je bil iz kamna, danes pa je pogostejši in dostopnejši betonski vodnjak. Izberite si svojega in doma boste pričarali duh preteklosti.

Vodne fontane

Vodne fontane so izjemno primerne za uporabo na vrtovih ali v večjih predprostorih hiš. Vodne fontane so betonski izdelki, kjer voda potuje, se premika in ustvarja prijeten šum vode. Poznamo zelo velike vodne fontane, kjer voda brizga tudi več metrov v zrak ali pa manjše, ki so primernejše za domače potrebe-fontane za vrt ali notranje prostore. Vodne fontane so lahko tudi večnadstropne, kar pomeni, da so osnovni lijaki povezani v celoto, po katerih se voda preliva. V naši ponudbi boste zagotovo našli takšne vodne fontane, ki bodo zadostile vašim željam, okusom in potrebam.

Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p. | Betonski vodnjaki, vodne fontane in betonski umivalniki-lijaki, povezava do naše spletne strani: