Vrtni paviljon - okrasni stebri in stoječe svetilkeBetonski stebriček

Vrtni paviljon je namenjen dekoraciji in popestritvi vašega vrta oz. zaključni zunanji ureditvi stanovanjskega kompleksa. Krasijo ga cementni izdelki okrasni stebri, stoječe svetilke idr. na primer ulične svetilke v vašem parku, s čimer je vaša vrtna razsvetljava popolna. Vrtni paviljoni so priljubljeni objekti v parkih in na javnih površinah, ki so namenjene srečevanju ljudi in sklepanju poznanstev in poslov. Betonski stebri in betonski stebrički so namenjeni kot okrasni stebri, lahko pa imajo tudi konstrukcijsko vlogo.

Vrtni paviljon za dodatek romantike vašemu vrtu

Vrtni paviljon je namenjen sprostitvi in prostočasnemu druženju. Velikokrat dojemamo vrtni paviljon kot duh preteklosti, ki se je ohranil do današnjih dni. Toda vrtni paviljon iz betona je še vedno izjemno priljubljen zaradi svojih mehkih oblik, trajnosti in prijetne sence poleti. Cementni izdelki in vrtni paviljon in se postavi na ravno podlago, kamor ga tudi pričvrstimo oz. fiksiramo. Poleg njega se lepo podajo tudi okrasni stebri, ki dopolnijo podobo paviljona. Stoječe svetilke so okrasni stebri z lučjo, ki služijo osvetljevanju samega paviljona ali njegove okolice. Vrtna razsvetljava, ki jo tvorijo stoječe svetilke iz betona, deluje tudi izjemno pomirjujoče. Omislite si vrtni paviljon, h kateremu se podajo lepo oblikovani okrasni stebri, in naredite nekaj za svojo dušo, kjer boste lahko uživali.

Vrtna svetilkaVrtna razsvetljava - enobarvna ali pisana

Vrtna razsvetljava je dobrodošel dodatek, ki vam omogoči, da lahko na vrtu uživate v svetlobi tudi v večernih urah. Stoječe svetilke, ki jih nekateri imenujejo ulične svetilke, so dodatek z uporabno vrednostjo za vrtni paviljon. Stoječe svetilke nekateri imenujejo ulične svetilke zato, ker so narejene iz betona in jih nedvomno spominjajo na ulične svetilke iz preteklosti. Stoječe svetilke so narejene iz betona, lahko pa jih tvorijo tudi okrasni stebri. Tako umetelno oblikovane stoječe svetilke pridobijo dvojno funkcijo: čez dan služijo tudi kot okrasni stebri, zvečer pa ponujajo prijetno razsvetlitev. Ker betonske stoječe svetilke omogočajo hitro postavitev in stabilno pritrditev, bo vaša nova vrtna razsvetljava iz našega kataloga lahko hitro postala tudi resničnost.

Cementni izdelki Viljem Bogataj s.p. | Vrtni paviljon in vrtna razsvetljava, povezava do naše spletne strani: