Kostumi za noč čarovnic – volkodlaki, čarovnice, zombiji in vampirji

Eden najbolj priljubljenih praznikov, ki ga obeležuje zahodni svet vsako leto v noči iz 31. oktobra na 1. november, je noč čarovnic. Kostumi in maske za noč čarovnic so obvezen element te strašljive in obenem noro zabavne noči. Z načrtovanjem, v kaj se bomo preoblekli za noč čarovnic, običajno začnemo že nekaj tednov prej, včasih pa odločitev sprejmemo po trenutnem navdihu, v zadnjem trenutku.

Če bi radi na noč čarovnic izgledali vrhunsko in pritegnili poglede vseh na zabavi, si moramo za načrtovanje naše preobleke vzeti nekoliko več časa. Običajno je, da na zabavah za noč čarovnic poteka tekmovanje za najboljši kostum, zato mnogi vložijo nekoliko več časa v priprave individualnega ali skupinskega kostuma. Ne glede na to, kakšne so vaše želje, jih bo zagotovo izpolnila bogata ponudba priznane slovenske spletne trgovine bal.si.


Noč čarovnic – kostumi za odrasle in otroški kostumi

Med kostumi za noč čarovnic za odrasle je izbira zares velika. Na voljo so kakovostni kostumi, v katerih se boste lahko prelevili v vampirje, čarovnike in čarovnice, zombije, volkodlake in številne druge like, s katerimi boste pritegnili poglede na zabavi. Kostumi za noč čarovnicA noč čarovnic je praznik, ki ga obožujejo tudi otroci. V spletni trgovini bal.si imajo zanje pripravljeno bogato ponudbo otroških kostumov za noč čarovnic.

Med prikupnimi halloween kostumi za najmlajše sta odlična izbira kombinezon za hudička ali duhca iz flisa. Nekoliko starejši otroci se radi našemijo v malce bolj grozljive like, kot so vampirček, okostnjak, volkodlak, mumija in podobni kostumi. V ponudbi ne manjkajo otroški kostumi za noč čarovnic za deklice, s pomočjo katerih se bodo vaše princeske prelevile v prikupne majhne čarovnice, hudičke ali v znameniti filmski lik Zlohotnica. Ne bodite prestrogi do svojih najmlajših in jim dovolite, da si eno noč v letu lahko sami izberejo kostum, tudi če izgleda malce strašljivo.


Maske za noč čarovnic za popolno preobrazbo

V spletni trgovini bal.si si so na voljo tudi maske za noč čarovnic, med katerimi lahko vsak najde tako, ki mu bo kar najbolj pisana na kožo. Izbirate lahko med klasikami vsake halloween zabave, kot so maske lobanje, duhca, volkodlaka, srhljivega klovna, pošasti, čarovnice, hudiča in druge grozne maske. Maske lahko nosite samostojno ali jih kombinirate s kostumi za noč čarovnic in se tako popolnoma prelevite v izbrani lik. Če ste za kanček humorja, lahko izberete masko predsednika Donalda, v kateri zagotovo ne boste ostali neopaženi. Na voljo so maske za noč čarovnic iz lateksa, ki so prijetne za nošenje in imajo dovolj velike odprtine za nos.

V spletni trgovini bal.si najdete tudi maske za noč čarovnic iz mrežastega blaga, ki je visoko prekrivno. Te maske popolnoma skrijejo vaš obraz, vendar je vidljivost skozi masko dobra, tudi dihanje je neovirano, zato je udobje zagotovljeno.