Pustni kostumi za deklice z veliko domišljije


Pustni kostum za deklice mora biti očarljiv, a hkrati zabaven. Pust je praznik norčavosti, katerega se dekleta še posebej veselijo. To je dan, ko se lahko prelevijo v praktično karkoli. Morda je to celo dan, ko se lahko prvič naličijo. V podjetju Bal se zavedajo, da imajo deklice bujno domišljijo, zato so pripravili široko paleto različnih kostumov za deklice. Tako se lahko mlajša in starejša dekleta preoblečejo v masko, o kateri so sanjale že celo leto! Pustni kostumi za deklice so razporejeni po starosti, tako da bo izbira pravega kostuma zares enostavna!


Pustni kostumi za deklice

Pustni kostumi za deklice za vse starosti

Pustni kostumi za deklice se po starosti malce razlikujejo. Najmlajše deklice se lahko preoblečejo v mehkejše kostume v obliki pajaca, malce starejše od 1. do 5. leta starosti v npr. pustni kostum pikapolonica, tiste med 5. in 13. letom starosti pa v npr. pustni kostum metulj.


Iščete kostume za maškare? Več najdete tu >>


Pustni kostumi za dojenčke

Pustni kostumi za otroke so namenjeni otrokom do 2. ali 3. leta, so narejeni iz kakovostnega mehkega materiala, v katerem se bo otrok karseda varno in udobno počutil. Pustni kostumi za deklice v obliki raznih živali so nadvse prikupni. So tudi enostavni za preoblačenje, kar bo pustno zabavo zares olajšalo.

Pustni kostum pikapolonica

Eden izmed res prikupnih pustnih kostumov za deklice stare do 3. leta je pustni kostum pikapolonica. V mehkem rdečem kostumu s črnimi pikami in rdečimi tipalkami bo vaša najmlajša družinska članica zares srčkana. Kostum pikapolona ima spredaj zadrgo, zato ga je sleči in obleči zelo enostavno.

Je vaša hči že starejša od 2. let pa ji je pustni kostum pikapolonica vseeno zelo všeč? Ne skrbite, tudi ona se lahko prelevi v prinašalko sreče! V spletni trgovini podjetja Bal je ogromno različnih pustnih kostumov pikapolona, ki so namenjeni tudi za večje otroke in celo odrasle. S prisrčnimi krilci bo vsako dekle v pustnem kostumu pikapolona očaralo svoje najbližje.

Pustni kostum pikapolonica

Pustni kostumi za deklice stare 1-5 let

Deklice med 1. in 5. letom starosti seveda ne želijo več izgledati tako otroško, česar se v podjetju Bal močno zavedajo. Oblačenje v prikupne mehke živalice ni več tako priljubljeno, zato je na voljo velika izbira različnih risanih junakov in pravljičnih bitij. Kostumi za deklice so v raznovrstnih intenzivnih barvah, zato so prava paša za oči.

Pustni kostum Miki miška

Če je vaša družinska članica stara med 1. in 5. letom, ji bo prav gotovo otroški pustni kostum Miki miška zelo všeč. To je namreč eden najbolj priljubljenih pustnih kostumov za deklice. V rdeče-belo-črni barvi bodo majhne miške izgledale posebej navihano. Z ušeski z mašnico in belimi pikami po telesu, bodo navdušile vse prijateljice.

Če želite imeti s svojo malo miško enak kostum, se lahko v pustni kostum Miki miška oblečete tudi sami! V tem prikupnem pustnem kostumu Miki miška bosta sigurno v središču vsake pustne zabave!

Pustni kostumi miki miška za deklice

Pustni kostumi za deklice 5-13 let

Pustni kostumi za deklice stare med 5. in 13. letom starosti pa so že malce bolj prefinjeni in elegantni, a še vedno zelo zabavni. Deklice v tem obdobju se želijo že malce bolj urediti, zato jim lahko v kostumih za deklice podjetja Bal končno uresničite veliko željo. Tako si bo vaša hči lahko prvič nadela ličila in oblekla malce krajše krilo. V pustnih kostumih za deklice se bo vaša najdražja prelevila v pravo filmsko zvezdo.

Pustni kostum metulj

Pustni kostum metulj je kot nalašč za tista dekleta, ki se želijo malce naličiti in urediti. V njem bodo imele občutek kot, da letijo visoko nad zelenimi travniki in občudujejo svet okoli sebe. S krili, ki jih lahko zataknejo za dlani, bodo izgledale zelo elegantno.

Pustni kostum metulj je na voljo v različnih barvnih odtenkih – rozasti, modri in zeleni. Dekleta lahko tako barvo pustnega kostuma za deklice uskladijo s svojimi ličili.

Pustni kostum metulj