Pustni kostumi in kostumi za noč čarovnic za vsakogar!


Pust je praznik, ki ga praznujemo v mesecu februarju ali marcu. Ker so takrat dnevi še dokaj kratki in vreme ponavadi bolj kislo, je skrajni čas, da končno preženemo mrzlo zimo in z zabavnimi pustnimi kostumi  nasmejimo sebe in vse okrog nas. V preteklosti so se pusta veselili predvsem tisti najmlajši, saj so oblečeni v pustne kostume za otroke tradicionalno hodili od vrat do vrat in zbirali sladkarije, katere so jim bile morda skozi celotno leto prepovedane. Danes pa je to praznik, ki nasmeh na obraz prikliče tako odraslim kot otrokom, saj so pustni kostumi lahko oblikovani tudi za vso družino.

Pustni kostumi


Pustni kostumi za otroke

Verjetno se še spomnite kako zabavno je bilo, ko so se punce preoblekle v čarovnice ali čarobne vile, fantje pa v kavboje ali pirate, kajne? Zdaj je čas, da s pustnimi kostumi za otroke to veselje omogočimo tudi našim najmlajšim! V pustnem kostumu prikupnega tigerčka, pingvinčka, piščančka ali čebelice, se bo vaš dojenček sigurno neverjetno zabaval, vam pa bo zaigralo srce ob pogledu na tako prisrčen pustni kostum. Brez skrbi, če so vaši otroci že starejši in so jim živalice postale že čisto preotročje, vam v naši spletni trgovini nudimo tudi pustne kostume za otroke stare med 1 – 5 let in tiste stare med 5 – 13 let.

Pustni kostum za dojenčke pingvin

Pustni kostum za otroke vitez

Pustni kostum za otroke vila

Kostumi, ki jih nudimo za otroke do 5 let so zelo različni: od različnih kostumov vil, princes in indijank, pa do pustnih kostumov vitezov, klovnov, kavbojev in različnih živali. Ker pa se zavedamo, da se otroci med 5 – 13 leti počutijo že marsikdaj zelo odrasle in sigurno nočejo priti v šolo oblečeni v plišasto žival, so temu prilagojeni tudi naši pustni kostumi za otroke. Dečki se bodo na pustni dan lahko pretvarjali, da so vojaki, mušketirji, power ninje, gasilci, zaporniki ali marsikaj drugega, deklice pa se bodo med drugim lahko prelevile v čarovnice, vile, samoroge, miške, hudičke ali baletke.

Pustnih kostumov za otroke v naši trgovini res ne manjka, zato verjamemo, da bo vsak otrok našel nekaj po svojem okusu. Saj veste, da je zelo pomembno, da se na pustni dan otroci zabavajo, dobro najejo sladkarij in primerjajo s svojimi sošolci kdo ima boljši pustni kostum. To je čar tega dne, kajne?


Pustni kostumi za odrasle

Bi se radi na pustni torek neskončno zabavali, pa ne veste kje dobiti popoln kostum za odrasle? Ali pa so vam pustni kostumi za otroke tako všeč, da bi si z veseljem enega oblekli tudi sami? Pustni kostumi za odrasleNič ne skrbite, pri nas smo poskrbeli za pustne kostume za odrasle, ki bodo nasmejali vaše najbolj resne prijatelje ali družinske člane.

Skupinski pustni kostumi

Bi radi s svojimi prijatelji odšli na pustni karneval oblečeni v skupinski kostum? Zagotavljamo vam, da boste mimoidoče zelo nasmejali, če se boste preoblekli v zapornike, ki se zaradi težke kovinske krogle privezane na nogo vztrajno spotikajo. Ali pa, če se preoblečete v pustni kostum hipijev in jim poveste kakšno globoko življenjsko misel ali nasvet. Rešitev imamo tudi za tiste, ki bi se radi našemili v družinski kostum ali kostum za pare. Kaj bi lahko bilo bolj zabavnega od družinske borbe vitezov, rajanja klovnov ali čaranja čarovnikov? Ali pa pretvarjanja, da sta s svojim partnerjem kot Adam in Eva ravno pobegnila iz raja? Sigurni smo, da bodo kostumi za odrasle ter pustni kostumi za otroke navdušili prav vse okrog vas!

Pustni kostumi neuresničenih sanj

Veliko ljudi je v svojih mladih letih sanjalo, da bodo postali kirurgi, policaji ali pa celo župniki, pa jih je tok življenja odnesel v popolnoma drugo smer. Če ste tudi vi med njimi, so naši kostumi za odrasle za vas idealna izbira. Tako se boste lahko za en dan počutili kot, da ste uresničili svoje otroške sanje, pa četudi se boste odločili za masko Mehičana ali Indijanca. Moški boste v naši trgovini našli zabavne kostume Casanove, župnika in meniha, ženske pa med drugim kostume policajke, zajčice ter hudičke. V naši trgovini tako prav vsakega čaka ogromno zabave.