Pustni kostum za odrasle je lahko glamurozen, srhljiv ali zabaven

Pustni kostum je namenjen tako moškim kot ženskam, da se za en dan prelevijo v svoj najljubši karakter. Na voljo je ogromno različnih pustnih mask. Nekatere so srhljive, spet druge zapeljive, najdejo pa se tudi takšne, da boste v njih izgledali zares glamurozno. Izbira je popolnoma vaša.

Še nimate ideje za pustni kostum? Potem najbolje, da malce pobrskate po spletni trgovini Bal, kjer prav vsak najde nekaj zase. Ker je izbira res pestra, smo prepričani, da se boste v izbranem pustnem kostumu za odrasle počutili naravnost odlično.

Pustni kostum za odrasle

Pustni kostum za ženske

Pustni kostumi za odrasle, namenjeni predstavnicam ženskega spola, so oblikovani tako, da se bo za vami obranil prav vsak moški. Nekateri so zelo elegantni in glamurozni, drugi navihani in zabavni, prav vsi pa izžarevajo neverjetno ženstvenost. Za vas smo zbrali nekaj idej za pustni kostum, v katerem boste očarali vse prisotne.

Navihan pustni kostum

Si želite v pustni maski izgledati malce nagajivo? Potem je najbolje, da izberete pustni kostum, ki je malce izzivalen, a vseeno nedolžen. Pa naj vam izdamo nekaj naših idej za pustni kostum – prelevite se v zajčico, mačko, hudičko, medicinsko sestro, Piko Nogavičko ali pa policajko.

Le-ti so med ženskami zelo priljubljeni, saj v njih kljub nagajivosti izgledajo zelo ženstveno in privlačno. Verjemite, da boste v takšnem pustnem kostumu za odrasle privabili številne poglede.

Ideje za pustni kostum - za ženske

Srhljiv pustni kostum

Za tiste malce drznejše, ki želite v pustnem kostumu zares izstopati, pa so na voljo pustne maske, ki oddajajo izjemno karizmo in moč. Ena ideja za pustni kostum za odrasle je npr. Maleficia, v kateri boste v črni, vijolični in roza kombinaciji izgledali zelo dominantno. Odlično se boste počutili tudi, če se boste prelevili v zombi nevesto, srhljivo gospo ali pa morda v kostum Spider Lady. V njih boste izgledali zelo srhljivo, zato boste zlahka prestrašili svoje najbližje.

Eleganten pustni kostum

Marsikatera ženska pa ta dan izkoristi, da se preobleče v nekaj elegantnega in nežnega, saj ima v resničnem življenju malokrat takšno priložnost. Če ste med njimi, a nimate ideje za pustni kostum, naj vam malce pomagamo. Za nežne duše so najbolj primerni sledeči pustni kostumi za odrasle – metulj, pikapolonica, plesalka Odlisque, baletka in miška. V njih boste izgledali naravnost očarljivo in prijazno, zato se boste sigurno vašim bližnjim še bolj prikupili.

Ideje za pustni kostum - za moške

Pustni kostum za moške

Pustni kostumi za odrasle pa so seveda namenjeni tudi moškim. In brez skrbi. Ponudba je zelo pestra, zato ne boste izgledali nič slabše od svoje boljše polovice. Tudi za vas smo izbrali nekaj idej za pustni kostum, ki bo navdušil vaše sorodnike, prijatelje ter popolne neznance.

Bojevit pustni kostum

Ste že kot otrok radi gledali filme s kavboji? Ali pa so vas navduševali pirati? Zdaj se vam sanje končno lahko uresničijo, da se za en dan prelevite v svoj najljubši filmski lik. V pustnem kostumu za odrasle lahko postanete Jack Sparrow ter z nenavadnim smislom za humor nasmejite mimoidoče ali pa se našemite v strogega policaja. V vsakem primeru verjamemo, da boste v bojeviti pustni maski izgledali fantastično, saj so prav vsi kostumi na voljo v različnih velikostih.

Pustne maske in lasulje

Nenavaden pustni kostum

Se v življenju velikokrat počutite, da ste malce drugačni od drugih? Na pustni dan lahko izkoristite svojo posebnost in se prelevite v nekaj popolnoma drugačnega od ostalih. Čeprav verjamemo, da imate že veliko idej za pustni kostum za odrasle, v katerem bi se počutili odlično, pa naj vam vseeno damo nekaj predlogov.

Zares nenavadno boste izgledali v pustni maski Božička, marsovca, zobne paste, čilija ali pa hipija. Takšnih pustnih kostumov res ne srečamo prav pogosto, zato boste v njih zares izstopali in poudarili svojo drugačnost.

Zabaven pustni kostum

Pust je dan veselja in smeha, zato je idej za pustni kostum, ki bo nasmejal vse okoli vas, neskončno. Če so vam všeč enodelne pustne maske vam svetujemo, da se preoblečete v lulčka, banano, pingvina ali sumoborca. Seveda pa to niso edini zabavni pustni kostumi za odrasle.

Na dan smeha se lahko prelevite tudi v klovna, župnika, Adama, meniha ali Arabca. Zagotavljamo vam, da vam bodo prav vsi na obraz priklicali velik nasmeh, zato bo dan minil v odličnem vzdušju. Pomembno je le, da začnete ideje za pustni kostum zbirati že dovolj kmalu, da vam ne bo pred samim praznovanjem zmanjkalo časa.

Pustne maske za vso družino

Pustni kostum za odrasle je primeren tudi za druge priložnosti

Čeprav ob omembi pustnega kostuma največkrat pomislimo le na pust, pa se lahko preoblečete v pustno masko tudi ob drugih pribložnostih. Zakaj bi bili dobre volje le en dan v letu, če je pustni kostum odlična izbira tudi za različna praznovanja, obletnice, dramske igre, kavbojske plese in podobno.

Pobrskajte po spletni trgovini Bal, kjer boste dobili številne ideje za pustni kostum za odrasle in otroke. Na voljo so tudi barve za ličenje, s katerimi boste pustni maski dodali še piko na i.