Odkup rabljenih vozil – ne izgubljajte časa z iskanjem kupcev

Odkup vozil nam omogoča hitro in komfortno menjavo rabljenega avtomobila. Če prodajate vozilo, boste z odkupom prihranili čas in stres, ki bi ga bili deležni pri iskanju primernega kupca. Kadar prodajo izvajamo samostojno, imamo stik z neznanimi ljudmi, ki nas obiskujejo na domu. Z njimi se moramo pogajati, iskati najboljše rešitve, se prilagajati glede cene itd. Dejstvo je, da samostojna prodaja od nas zahteva veliko časa in živcev, saj moramo najprej objaviti oglas in se nato soočati s kupci, ki se želijo pogajati glede vsake malenkosti. Spoznavanje neznancev zna biti zelo naporno, velikokrat pa prihaja tudi do nesporazumov v komunikaciji. Prav tako tudi odkupna cena največkrat ni takšna, kot smo si jo zamislili pred prodajo, posledica česar je veliko razočaranje. Ceno nižamo in nižamo, dokler vozila ne prodamo za precej nižji znesek, kot smo načrtovali. Mnogi, ki se želijo temu izogniti, se raje odločijo za odkup rabljenih vozil namesto samostojne prodaje preko spleta ali sejmov. Ena izmed mnogih prednosti odkupa vozila je, da plačilo zanj dobimo takoj. Prav tako lahko sami izberemo lokacijo ogleda. Odveč so vse skrbi glede pogodbe, saj se pri odkupu vozila v vsakem primeru podpiše pogodba. V kolikor je vaš avtomobil v lasti leasinga, vam ni potrebno skrbeti, saj se večina ponudnikov odkupa kljub temu odloči zanj. Izognite se večmesečnemu čakanju na pravega kupca, ki vodi v stresno izkušnjo s prodajo in na koncu v veliko razočaranje ter izkoristite vse prednosti, ki vam jih ponuja možnost odkupa rabljenega vozila.

Odkup vozil

Odkup vozila je preprosta rešitev, primerna za vsakogar

Odkup vozila je rešitev, za katero se odločajo vsi, ki si želijo čim bolj preproste prodaje brez izgube časa. S takojšnjo prodajo privarčujemo tako z denarjem, kot tudi s časom. Največkrat odkup vozila nudijo podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo rabljenih vozil, kot je podjetje Avtogram iz Ljubljane, ki strankam omogoča hitro in komfortno menjavo starega za novo. Odkupijo vaše staro vozilo, s čimer stranko razbremenijo skrbi s prodajo le-tega in vam hkrati omogočijo komfortno menjavo. Staro vozilo pregledajo in odkupijo po pošteni tržni vrednosti in vam tako omogočijo, da se boste elegantno pripeljali po novega, ga pri njih registrirali in zavarovali, starega pa prepustil njim. Tako boste v kratkem času uredili vse na enem mestu.

Več o tem

Odkup rabljenih vozil

Zelo zaželena so vozila srednjega razreda

Največ povpraševanja je po vozilih srednjega razreda. Odkup je najugodnejša rešitev tako za lastnika, kot tudi za prodajalca. Sami lahko izbiramo, komu bomo zaupali svoj stari avtomobil, za celoten postopek in formalnosti vključno z ureditvijo pogodbe, pa bo poskrbel ponudnik. V podjetju Avtogram storitve z veseljem prilagodijo potrebam strank in tako zanje poiščejo najboljšo rešitev. Staro vozilo po pregledu s strani strokovno usposobljene ekipe odkupijo po pošteni tržni vrednosti. Pri pregledu se preveri dejansko stanje avtomobila, servisna knjižica, število prevoženih kilometrov, nekaramboliranost in leto izdelave, na podlagi česar se oceni vrednost. Cenitev se opravi na sedežu podjetja v Ljubljani,  pri čemer strokovnjaki z veseljem svetujejo glede prodaje in vam pomagajo skleniti pravo odločitev. Če želite opraviti vse na enem mestu, je Avtogram pravi naslov za vas. Odkup vozil vseh znamk je ena najboljših rešitev za stranko, saj nas ob nakupu novega vozila ne bo skrbelo, kaj bomo storili s starim. Hitro, enostavno in ugodno ter vedno v korist stranke!

Preberite več