Pošlji povpraševanje

Prodaja in odkup vozil – Ljubljana in okolica nas dobro poznata

Odkup vozil pri podjetju, ki se s tem ukvarja je najhitrejša in najbolj enostavna rešitev za tistega, ki želi čim prej prodati avtomobil, brez iskanja pravega kupca in neštetih ogledov vozila pred lastnim domom. Če se odločite, da boste kar sami poskrbeli za odkup vozila, se je najbolje kar v naprej pripraviti na zbijanje cen in neskončno pogajanje ter posledično izgubo potrpljenja in živcev. Če pa to prepustite podjetju, ki se ukvarja z odkupom rabljenih vozil vam bo prihranjeno prodajanje preko spleta ter izogibanje telefonskim klicem. Masovno uvažanje in odkup rabljenih avtomobilov iz celotne Evrope se je že pred leti zmanjšalo, odkup vozil večinoma poteka le še iz držav kot so Nemčija, Luksemburg in Francija. Vozila so mlajših letnikov iz srednjega in višjega cenovnega razreda. Prav zato so v ponudbi podjetij ki odkupujejo vozila v Ljubljani in drugod po Sloveniji, na izbiro kakovostna vozila z znanim poreklom.

Odkup vozil

Odkup rabljenih vozil – cena je odvisna od modela in starosti vozila

Ker je trg zasičen z avtomobili mora biti prodajalec, ki se ukvarja z odkupom rabljenih vozil previden, vedeti mora kaj želi oz. kaj tržišče potrebuje, zaposlovati pa mora mehanike, ki znajo ločiti zrno od plevela. Usposobljeni in izkušeni strokovnjaki bodo prepoznali tudi skrite napake. Le tako lahko uspešno poteka odkup vozil in posledično tudi prodaja. Podjetje, ki gradi dobro ime na podlagi poštenega odkupa rabljenih avtomobilov ima prihodnost in bo obdržalo dobro ime. Če želite menjati svoj avtomobil je najhitrejša in najpreprostejša rešitev, da se obrnete na podjetje, katerega glavna dejavnost je odkup rabljenih vozil, najboljše pri vsem skupaj pa je takojšnje plačilo. Dogovorjeni znesek ni potrebno zniževati vedno znova, kot se to dogaja če se sami spopadate s tem, saj cena pri odkupu rabljenih vozil ostane takšna kot so bili sklenjeni dogovori na začetku, ob podpisu pogodb.

Preberite več o odkupu rabljenih vozil

Kako poteka odkup rabljenih vozil pri nas

Odkup rabljenih vozil pri nas poteka na dva načina. Lahko se odločite in poskrbite za odkup vozila sami ter sklenete kupoprodajno pogodbo (to je mogoče storiti tudi preko obrazca, ki ga najdete na spletu) neposredno s kupcem, ki bo od vas odkupil vozilo. S kupcem v pogodbo vpišeta podatke o ceni odkupa rabljenega vozila, o načinu plačila ter o roku, izpolniti morata tudi običajne podatke kot so datum, kraj, ali je oseba, ki bo opravila odkup vozila fizična ali pravna oseba, naslov, matično številko in vse ostalo. Ko je vse izpolnjeno, morata skupaj s kupcem na pooblaščenem servisu ali na upravni enoti narediti prepis, kot je to v navadi pri vseh odkupih rabljenih vozil. Naj kupec ne pozabi na to, da mora skleniti tudi zavarovanje za vozilo. Seveda je pri odkupu vozila nujna tudi njegova odjava in prijava novega lastnika. Če se dogovorite za odkup vozila v Ljubljani, lahko opravite odjavo tudi v Mariboru ali Celju, saj krajevna pristojnost ni predpisana, potrebujete pa le osebni dokument prodajalca in prometno dovoljenje. Za ceno odkupa rabljenega vozila se morate dogovoriti do potankosti, da kasneje ne bo prišlo do kakršnih koli težav.

Odkup rabljenih vozil

Odkup vozil v Ljubljani – oglasite se k nam in odšli boste zadovoljni

Že dolgo časa se ukvarjamo z odkupom rabljenih avtomobilov, to pa nam uspeva ker se stranke vračajo, saj so z našimi storitvami zadovoljne o nas pa širijo dober glas. Dolžnost vsakega, ki odkup rabljenih avtomobilov opravlja je zagotoviti svojim strankam ki vozilo kupijo, mesečni garancijski rok, le tega pa po želji lahko kupec tudi podaljša. Mesečni garancijski rok je predpisan z zakonom in se ga je potrebno držati. Tudi v primerih odkupa rabljenih vozil preko komisionarja se sestavi pogodba o odkupu vozila, cena pa se določi na podlagi ponudbe in povpraševanja na celotnem tržišču.

Preberite več o odkupu rabljenih vozil